Fury35
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 253
Ağustos aylarının sonuna doğru yaklaşık 170 liralık bir mouse aldım ama mouseyi beğenmeyince geri iade etmek istedim iade kısmı aşırı zor ve zorlaştırıyorlar binbir türlü zorlukla iade edebildim iadesi olunca 2 hafta geçti parama iade etmediler sonra arayıp bayağı bir bekledikten sonra konuştuğum kişi iade edildi banka sıkıntısı dedi şimdi nisan ayındayız para hala ortada yok arkadaşlar
Böyle bir sorumsuzluk olmaz.
Kullanıcı haklarına şikayet ettim ama ilk defa böyle bir şey yaptığım için bilgim yetersizdi ve o yüzden delil yetersizliğinden dolayı yine paramı geri alamadım "şikayet var" sitesine bile yazdım cevap yok.
"şikayet var" sitesine bakarsanız bin bir türlü sıkıntı var ve yardımcı olmuyorlar çoğu kişi memnun değil ve para iadesi konusu hakkında çok yetersizler.
İtopya inancımı sarstı.
Böyle bir sorumsuzluk olmaz.
Kullanıcı haklarına şikayet ettim ama ilk defa böyle bir şey yaptığım için bilgim yetersizdi ve o yüzden delil yetersizliğinden dolayı yine paramı geri alamadım "şikayet var" sitesine bile yazdım cevap yok.
"şikayet var" sitesine bakarsanız bin bir türlü sıkıntı var ve yardımcı olmuyorlar çoğu kişi memnun değil ve para iadesi konusu hakkında çok yetersizler.
İtopya inancımı sarstı.
Son düzenleme: