İTOPYA İade Sorunu

Fury35

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
253
Ağustos aylarının sonuna doğru yaklaşık 170 liralık bir mouse aldım ama mouseyi beğenmeyince geri iade etmek istedim iade kısmı aşırı zor ve zorlaştırıyorlar binbir türlü zorlukla iade edebildim iadesi olunca 2 hafta geçti parama iade etmediler sonra arayıp bayağı bir bekledikten sonra konuştuğum kişi iade edildi banka sıkıntısı dedi şimdi nisan ayındayız para hala ortada yok arkadaşlar
Böyle bir sorumsuzluk olmaz.
Kullanıcı haklarına şikayet ettim ama ilk defa böyle bir şey yaptığım için bilgim yetersizdi ve o yüzden delil yetersizliğinden dolayı yine paramı geri alamadım "şikayet var" sitesine bile yazdım cevap yok.
"şikayet var" sitesine bakarsanız bin bir türlü sıkıntı var ve yardımcı olmuyorlar çoğu kişi memnun değil ve para iadesi konusu hakkında çok yetersizler.
İtopya inancımı sarstı.

Son düzenleme:
Ağustos aylarının sonuna doğru yaklaşık 170 liralık bir mouse aldım ama mouseyi beğenmeyince geri iade etmek istedim iade kısmı aşırı zor ve zorlaştırıyorlar binbir türlü zorlukla iade edebildim iadesi olunca 2 hafta geçti parama iade etmediler sonra arayıp bayağı bir bekledikten sonra konuştuğum kişi iade edildi banka sıkıntısı dedi şimdi nisan ayındayız para hala ortada yok arkadaşlar
Böyle bir sorumsuzluk olmaz.
Kullanıcı haklarına şikayet ettim ama ilk defa böyle bir şey yaptığım için bilgim yetersizdi ve o yüzden delil yetersizliğinden dolayı yine paramı geri alamadım "şikayet var" sitesine bile yazdım cevap yok.
"şikayet var" sitesine bakarsanız bin bir türlü sıkıntı var ve yardımcı olmuyorlar çoğu kişi memnun değil ve para iadesi konusu hakkında çok yetersizler.
İtopyadan kessinlikle uzak durun !
bu sana denkgelmiş olabilir bende ssd aldım sonra ihtiyacım olmadığı için iptal ettim 5 gün içinde param yattı hesabıma.Senin madem bukadar uzun sürdü neden thh ye gitmedin veya üstüne gidip hakkını aramadın ? sorun sende bence

çok yoğunluk var bundan dolayı böyle oluyodur itopya çok popüler bir site

Dünya üzerinde sorunsuz bir site olduğunu kesinlikle düşünmüyorum ben. Hayattaki en zor iş insanlarla uğraşmakmış eminim itopya gibi büyük bi site yalan söyliycek değil paranız iade edilicektir. Yanlış anlamayın sizede yalancı demiyorum. Biraz daha sabirli olun bence

açıkçası evet bende rival300s aldım ikidebi kargo durumuna bakıp ürününüz hazırlanıyor yazıyordu aradan 1 ay geçti ne arayan var ne soran allahtan istanbulda oturuyorum itopyanın kendi mağazasına gidip ordan alım bide istanbulda olmadığımı düşünün

Dostum banka geç iade edebiliyor parayı normaldir iade edemem kısmına gelecek olursak ona bişey diyemem
1 2 AY olsa neyse de ay olmuş nisan para iadesi hayal oldu bundan sonrada iade edeceklerini hiç zannetmem.

Cidden İtopyanın suçu olmayabilir bankanı aramayı denedin mi ? Paran iade edilmiş mi arayarak öğrenebilirsin.

bu sana denkgelmiş olabilir bende ssd aldım sonra ihtiyacım olmadığı için iptal ettim 5 gün içinde param yattı hesabıma.Senin madem bukadar uzun sürdü neden thh ye gitmedin veya üstüne gidip hakkını aramadın ? sorun sende bence
Açıkçası sorunun bende olmasını isterdim ama öyle değil çok arayıp rahatsız da ettim ama sonuç hep aynı hep biz iade ettik bankaya sorun oldu ve bankaya sordum banka ise beklemede para iadeniz yok dendi 1 ay sonra bankaya tekrar sordum beklemede iade felan yok tüketici haklarınada şikayet ettim ama ilk defa yaptığım için fazla bilmiyordum.

Abdullah hocamın önerdiği sistemi satın aldım 26 Martta, kampanya olduğu için ürün çok geç toplandı ve anca bugün teslim alacağım, fakat İTOPYA yetkilileri ile iletişime geçtiğimde, geri dönüşü yoğunluktan ve Korona virüs sebebiyle az çalışanın desteğiyle çok geç olmadan bilgi dönüşü yaptılar. Sizin yaşadığınız sorun, bankalardaki çalışan sayısının azalması, ilgili firmanın evden çalışması sebepleriyle biraz gecikmiş ama sanmıyorum müşterisini ortada bırakacağını, çünkü bu konuda iddialı olduklarını her yerde bildiriyorlar. Sizin konunuzda bir yanlışlık var, para iadesini yanlış bir bankaya da yapmış olabilirler.

Abdullah hocamın önerdiği sistemi satın aldım 26 Martta, kampanya olduğu için ürün çok geç toplandı ve anca bugün teslim alacağım, fakat İTOPYA yetkilileri ile iletişime geçtiğimde, geri dönüşü yoğunluktan ve Korona virüs sebebiyle az çalışanın desteğiyle çok geç olmadan bilgi dönüşü yaptılar. Sizin yaşadığınız sorun, bankalardaki çalışan sayısının azalması, ilgili firmanın evden çalışması sebepleriyle biraz gecikmiş ama sanmıyorum müşterisini ortada bırakacağını, çünkü bu konuda iddialı olduklarını her yerde bildiriyorlar. Sizin konunuzda bir yanlışlık var, para iadesini yanlış bir bankaya da yapmış olabilirler.
Ben ininial kart kullanıyorum tam iadeyi işlemini başlattıktan 2 gün sonra felan ininal kartlar iptal olup yeni sisteme kart no felan değişti geçildi ben de bu durumdan dolayı kartıma iade yapılmadı zannettim fakat bu durumu banka ile konuştum yeni sisteme geçildikten sonra sanal bir kart oluştu banka yetkilileri bekleyen iade parasının yeni oluşturulan sanal bakiyeye aktarılacağını söylediler.
Banka yetkililerine hem yeni hem de eski karttaki bekleyen iade var mı diye kontrol de ettirdim ama bekleyen iade yok iki karta da çok uzun bir süre geçti umudumu yavaş yavaş kaybetmeye başladım.

Geri