Neler Yeni

İtopya iki kargo mu gönderiyor?

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Selamlar, arefe günü bir sistem sipariş verdim kargoya bu gün verdiler. Sistemi kurulu göndermelerini istedim ve iki kutu olarak gönderiliyor sanırsam birisinde kasa diğerleride içindeki şeylerin kutuları. İkisi farklı zamanlarda mı gelcek burada birisi daha verilmemiş olarak gözükmekte. Yardıma ihtiyacım var ilk siparişim.
Screenshot_121.png

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
Selamlar, arefe günü bir sistem sipariş verdim kargoya bu gün verdiler. Sistemi kurulu göndermelerini istedim ve iki kutu olarak gönderiliyor sanırsam birisinde kasa diğerleride içindeki şeylerin kutuları. İkisi farklı zamanlarda mı gelcek burada birisi daha verilmemiş olarak gözükmekte. Yardıma ihtiyacım var ilk siparişim.
Alıntıyı görüntüle

evet 2 kutu gönderir.farklı zamanlarda gelebilir sonuçta bağımsız.

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
Hayır tek kargo ilk durum kargocu çağırılmış kargoya verilmiş. 2. durum kargocu şubeye götürmüş. Sonra senin ile yollancak vs....

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Alıntıyı görüntüle
Tek kargo.

sws9912

80+ Silver
Bana 2 kutu ile geldi önce ekipman kutuları içleri boş ve ekran kartı ile sonra da içi dolu kasa geldi

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
ikisinin takip nosu aynı farklı kargo olması imkansız

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
ikisinin takip nosu aynı farklı kargo olması imkansız
Bende ondan şüpelendim zaten ikiside aynı no ya sahip ama birisi daha verilmemiş olarak gözüküyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman ekran kartı kutusu ayrı geliyor çünkü sistemin içine takılıp gönderilirse zarar görme olasılı çok yüksek. Birisi ekran kartı birisi sistem.
APU sistem aldım hocam ekran kartı yok içinde.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
İki kargo gelir birisinde kasa diğerinde parçaların kutuları ve ekran kartının kutusunun içinde ekran kartı olur (Apu aldıysanız doğal olarak olmaz) ikiside birbirinden bağımsız sürede gelebilir

sws9912

80+ Silver
Apu aldıysan ekran kartı yerine küçük kutuda işlemci, ram vs. kutuları gelir

Top Bottom