Neler Yeni

itopya instagram hesabına mesaj

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
gençler en son ki sistemden forum üyelerinin pek faydalanabildiğini düşünmüyorum bunun için itopyanın son postuna forum üyelerine özel kişi başı bir tane alabilecekleri sistem yapmalarını rica etsek nasıl olur dün abdullah abi teklifte bulundu ve bugunde next onboard diye bir şey paylaştı bir anlam veremedim sistem gelecek demeyin biliyorum ama daha pahalı olacağı kanaatindeyim 9k yı veremyenler var
foruma özel bir sistem yapılamaz nasıl yapılacak herkese özel kodlar mı verecekler

Eeprom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emre
On board(apu) sistemlerin bir cazibesi olmaz ki, zaten sistemde büyük indirimin sağlandığı materyal ekran kartıydı...

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
gençler en son ki sistemden forum üyelerinin pek faydalanabildiğini düşünmüyorum bunun için itopyanın son postuna forum üyelerine özel kişi başı bir tane alabilecekleri sistem yapmalarını rica etsek nasıl olur dün abdullah abi teklifte bulundu ve bugunde next onboard diye bir şey paylaştı bir anlam veremedim sistem gelecek demeyin biliyorum ama daha pahalı olacağı kanaatindeyim 9k yı veremyenler var
Cevap alabilirsen helal olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,746
Üyeler
166,263
Son üye
HIYARLARR
Top Bottom