İptal talebi onaylansa ona da razıyım. Fakat hala iptal talebi alındı yazıyor.kötü zamanda iptal etmişsin başka zaman olsa 2-3 gün sürüyor. ama şuan bankanın insiyatifine bağlı, yani 7 iş gününe kadar süreleri var. 1 hafta bekleyebilirsin
İptal talebi onaylansa ona da razıyım. Fakat hala iptal talebi alındı yazıyor.kötü zamanda iptal etmişsin başka zaman olsa 2-3 gün sürüyor. ama şuan bankanın insiyatifine bağlı, yani 7 iş gününe kadar süreleri var. 1 hafta bekleyebilirsin
bana 2hafta sürdü yaİptal talebi onaylansa ona da razıyım. Fakat hala iptal talebi alındı yazıyor.
Satarken çok kolay da geri verirken neden zor anlamıyorum. Ürünü elime bile almamışım. 17k az para da değil.bana 2hafta sürdü ya
sorunun cevabı çok basit.Soru başlıkta arkadaşlar itopyadan ürün alıp, iptal edip, iptal talebi onaylandığında Akbank kredi kartına iade süreci ne kadar sürede oluyor?
ne zaman gönderdin talebini, mail de atsaydın telefon da açsaydın. yoksa yavaş davranırlarİptal talebi onaylansa ona da razıyım. Fakat hala iptal talebi alındı yazıyor.
Sabah gönderdim, aradım da mail de attım bakalım bekliyorum.ne zaman gönderdin talebini, mail de atsaydın telefon da açsaydın. yoksa yavaş davranırlar
Arkadaşlar kendi soruma cevap veriyorum. Merak edenler için. yapı kredi 2 gün sürdü toplam. Para iade edildi.Kardeşim baya zaman geçmiş iade ettikten sonra kaç günde yatıyor hesaba para. Ben de aynı şekilde iptal ettim yapıkredi hesabıma kaç günde yatar acaba. Daha iptal talebi alındı yazıyor