İtopya Iyzico ile Ödemede Sorun

Midora

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
337
Arkadaşlar İtopya üzerinden İyzico ile ödeme yapmaya çalıştığımda "seçilen taksit sayısı bulunamadı" şeklinde bir hata alıyorum. Bu tarz bir sorunla daha önce karşılaşan oldu mu? Gizli sekmeden ve telefondan da denedim ama sonuç değişmedi. Mesai saati dışında olduğumuz için müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum kaldım böyle.

Yok hocam. Itopyaya yardım için talep yollamıştım ama bana kart bilgilerinizi tek tek girin diye cevap vermişler. Ben de ne dediğinizi anlamadım ödeme yöntemi olarak iyzico seçtiğimde kart bilgisi girme ekranı vs gelmiyor dedim ama hala dönüş yapmadılar.

aynı sorunu sabahtan beri yaşıyorum müşteri hizmetleri de aynı cevabı verip duruyor rezillik

Valla hocam az önce tam 30 dakika müşteri hizmetleriyle görüşmek için telefonda bekledim. Bağlanan temsilci dalga geçer gibi ben ilerleyebildim iyzico ile ödeme adımına falan dedi. Ben toplamda 2 farklı bilgisayardan ve 2 farkli cep telefonundan ilerleyemedim. İlgili birime bildiricem durumu falan dedi. Saçma sapan bir sistemleri var.

Geri