Neler Yeni

Yardım İtopya K60 RGB Pro Mekanik Klavye İade Talebi İçin İade Edildi Yazıyor

madSlowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım.
Merhaba,
Başlık biraz devrik olabilir kusura bakmayın .İtopya.com'dan Corsair K60 RGB Pro Cherry Viola Switch Mekanik Klavyeyi aldım. Yaklaşık 2 günde bana kargo ulaştı kutusundan çıkarır çıkarmaz masaya koyar koymaz çınlama mı var la dedim. Dualar ettim fakat klavyeyi direkt anakartın soketine bağladım iCue yazılımını kurdum. RGB ışıklandırmayı ayarlardım filan oyunda test ettim CTRL tuşuna basarken Shift tuşuna parmağımın çarptığını hissettim. Dedim alışırım sonra gittim 5 6 saat sonra hüsran ile karşılaştım. Switch sesi arttı ve Switch sesinden çok çınlama seside ona bağlı bir şekilde inanılmaz bir şekilde arttı. Switch sesinden çok çınlama sesi aldım. Ve kutusuna geri koyup iade talebi oluşturdum. Şuanda ellerine ulaştı ve değerlendirdiler. İade Edildi yazıyor. Yanlış hatırlamıyorsam iade kabul ettiklerinde İptal Edildi yazıyordu sayfada yazanın yalancısıyım. Önceden iade eden biri varsa iade oldu mu şimdi param gelecek midir ? Bu arada K60 RGB Proyu denedim. Bence o kadar büyütülecek bir klavye değil Türkiyenin en büyük inceleme kanallarından biri (Logosu Yeşil) incelemiş ama switch sesi ve çınlama sesi çıkmasın diye resmen 1 gram ağırlık uyguluyor.

Sahip olduğum klavye.

Çınlama sesi

İade Talebi

Ekler

• iade edildi.PNG
    iade edildi.PNG
    12.1 KB · Hit: 59

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,042
İsim
göksel yurtcan
ben çınlama duyamıyorum hocam

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,042
İsim
göksel yurtcan
hocam bu arada iade edeldi yazıyorsa iade kabul edilmiştir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bas bayağı var sesi fulleyin isterseniz.
evet şuan aldım sesi benim Gamebooster g902 yi 200tlye aldım bu kadar çınlamıyor

madSlowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bu arada iade edeldi yazıyorsa iade kabul edilmiştir
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet şuan aldım sesi benim Gamebooster g902 yi 200tlye aldım bu kadar çınlamıyor
Hocam ben indirimde 650 TL'ye aldım ve gerçekten inanılmaz bir çınlama vardı. İade ettim başka bir klavye düşünüyorum onun yerine aslında switch'te bozuk gibi geldi bana. Öneriniz var mı 670 TL Bütçeye ?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,042
İsim
göksel yurtcan
Hocam ben indirimde 650 TL'ye aldım ve gerçekten inanılmaz bir çınlama vardı. İade ettim başka bir klavye düşünüyorum onun yerine aslında switch'te bozuk gibi geldi bana. Öneriniz var mı 670 TL Bütçeye ?
hocam ben klavyelerden çok anlamıyorum normalde baya önerim vardı şuan onları bulamıyorum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,042
İsim
göksel yurtcan
Başka alternatif var mı birden fazla seçeneğim olsun istiyorum.
hocam bu bütçede en iyilerinden bu klvye ama rampage gibi markalara ben para verebilirim derseniz baya çeşit çıkar

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Merhaba,
Başlık biraz devrik olabilir kusura bakmayın .İtopya.com'dan Corsair K60 RGB Pro Cherry Viola Switch Mekanik Klavyeyi aldım. Yaklaşık 2 günde bana kargo ulaştı kutusundan çıkarır çıkarmaz masaya koyar koymaz çınlama mı var la dedim. Dualar ettim fakat klavyeyi direkt anakartın soketine bağladım iCue yazılımını kurdum. RGB ışıklandırmayı ayarlardım filan oyunda test ettim CTRL tuşuna basarken Shift tuşuna parmağımın çarptığını hissettim. Dedim alışırım sonra gittim 5 6 saat sonra hüsran ile karşılaştım. Switch sesi arttı ve Switch sesinden çok çınlama seside ona bağlı bir şekilde inanılmaz bir şekilde arttı. Switch sesinden çok çınlama sesi aldım. Ve kutusuna geri koyup iade talebi oluşturdum. Şuanda ellerine ulaştı ve değerlendirdiler. İade Edildi yazıyor. Yanlış hatırlamıyorsam iade kabul ettiklerinde İptal Edildi yazıyordu sayfada yazanın yalancısıyım. Önceden iade eden biri varsa iade oldu mu şimdi param gelecek midir ? Bu arada K60 RGB Proyu denedim. Bence o kadar büyütülecek bir klavye değil Türkiyenin en büyük inceleme kanallarından biri (Logosu Yeşil) incelemiş ama switch sesi ve çınlama sesi çıkmasın diye resmen 1 gram ağırlık uyguluyor.

Sahip olduğum klavye.

Çınlama sesi

İade Talebi
Çınlama var evet iade edilmiş gözüküyorsa tamamdır.

Penguen

80+ Silver
XPG Summoner Red switch.
Tabi fiyat 800 lira civarındaydı sanırım ama indirim vs. belki bulursun 700 civarına. N11'de 777 TL, QP satıcılı.

Top Bottom