Yoğunluk, stok düşüklüğü, çalışan sayısı az.İtopya kargoları neden geç yolluyor bilgisi olan varmı
Yoğunluktan dolayı onlarda bukadar sipariş taleplerinden şaşırmışlardır kesinİtopya kargoları neden geç yolluyor bilgisi olan varmı
Saol hocamYoğunluk, stok düşüklüğü, çalışan sayısı az.
Sebepleri bunlardır muhtemelen.
doğrudur teşekkürlerYoğunluktan dolayı onlarda bukadar sipariş taleplerinden şaşırmışlardır kesin
Haklı bir isyan. Artık sizi tüm Türkiye zaten tanıdı ne bu reklam yapma derdi hâlâ.Twitch yayıncılarına para dağıtıcaklarına çalışan alsınlar biraz.
Kimsede o reklamlara kanmıyor.Boşu boşuna işe yaramaz bir gruba para yediriyorlar.Haklı bir isyan. Artık sizi tüm Türkiye zaten tanıdı ne bu reklam yapma derdi hâlâ.
Açıkçası ben şuna da çok sinirleniyorum yayıncının birisinin adıyla sistem çıkarıyorlar yayıncının sistem hakkında bilgisi sıfır. Anlamayan insanlarda yayinciya güvenip gidip alıyorlar sıkıntılı malzemesi olan sistemleri.(burada genel konuşuyorum işini düzgün yapanlar hariç yani)Kimsede o reklamlara kanmıyor.Boşu boşuna işe yaramaz bir gruba para yediriyorlar.
Yoğunluk olduğunun kanısına nereden vardınız ve şaşırdıklarını nereden biliyorsunuz? Evet bu genel olarak çok merak ettiğim bir soru.Yoğunluktan dolayı onlarda bukadar sipariş taleplerinden şaşırmışlardır kesin
Sitelerinde kocaman puntolarla yazmışlar yoğunluk nedeniyle 7 iş gününde kargoya verilir !Yoğunluk olduğunun kanısına nereden vardınız ve şaşırdıklarını nereden biliyorsunuz? Evet bu genel olarak çok merak ettiğim bir soru.
Evet kesin yoğunluk var. Normalde de 7 iş gününde veriliyordu zaten. Neyin kafası bu derlerSitelerinde kocaman puntolarla yazmışlar yoğunluk nedeniyle 7 iş gününde kargoya verilir !
7 iş günü göstermelik anlamıyor musunEvet kesin yoğunluk var. Normalde de 7 iş gününde veriliyordu zaten. Neyin kafası bu derler
Brom sen meseleyi yanlış anlıyorsun bak,7 iş günü göstermelik anlamıyor musun