İtopya kargo yerini anlayamadım

BaranZZ7

80+
Reaksiyon skoru
14
İtopyadan pazartesi yani ayın 26 sı jahrein Nova aldım 2.fotografta hazırlanıyor diyor 1.de ise hazirlaniyor rengi yanmamış hangisi doğru anlayamadım bı yardimci olurmusunuz birde bugün müşteri hizmetlerini aradım cuma verilir kargoya dediler fakat verilmedi cumartesi kargoya verilmeye şansı varmı haftasonu veriliyormu yani kargoya.

Ekler

• IMG_20221231_001321.jpg
    IMG_20221231_001321.jpg
    228.6 KB · Hit: 115
  • IMG_20221231_001229.jpg
    IMG_20221231_001229.jpg
    296.8 KB · Hit: 113
İtopyadan pazartesi yani ayın 26 sı jahrein Nova aldım 2.fotografta hazırlanıyor diyor 1.de ise hazirlaniyor rengi yanmamış hangisi doğru anlayamadım bı yardimci olurmusunuz birde bugün müşteri hizmetlerini aradım cuma verilir kargoya dediler fakat verilmedi cumartesi kargoya verilmeye şansı varmı haftasonu veriliyormu yani kargoya.
rengi yanmıyorsa ürünleriniz hazırlanmış ancak montaja geçmemiştir bende pazartesi alpha rules sistem aldım md4 yüzünden tüm siparişlerin montajı ertelenmiş diye biliyorum

Ya ne Md imiş ama biz önceden alıyoruz öncelik Md ye gidiyor
dostum şimdi şöyle biz müşteri değiliz gözüyle bakılıyor sanırım anlamadım çünkü hani ben 4 gün önceden sipariş vermişim benimle ilgilenmeyip böyle yapmaları gerçekten itopya hanesine büyük - benim için o yüzden bir daha ürün alırken 4 kere falan düşünürüm

dostum şimdi şöyle biz müşteri değiliz gözüyle bakılıyor sanırım anlamadım çünkü hani ben 4 gün önceden sipariş vermişim benimle ilgilenmeyip böyle yapmaları gerçekten itopya hanesine büyük - benim için o yüzden bir daha ürün alırken 4 kere falan düşünürüm
Haklısın reis sistemlerin sırayla yani önce kim aldıysa öyle montajı yapılıp gönderilmesi gerek fakat öncelik Md ye oluyor.

bende vok'un geçenki sistemini aldım pazartesi,hazırlanıyor hala yoğunluktan dolayı gecikiyoruz dendi

Geri