Neler Yeni

İtopya KİNG 11 alınır mı ?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Erimtan

80+ Bronze
Bende de var aldim bi kere çok ısınıyor ve kalitesiz duruyor fakat fiyat farkınida hesaba katmak lazım
Arkadaşlarımda hep ısınmasından şikayetçi dediğin gibi kalitesizde duruyor beğenmiyorum ama bu ekonomik durumda yapcak bişi yok.

Feelice

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Efe Ünsal
Bence fena sistem değil ama dedikleri gibi windforce 2060 biraz sorunlu

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Adem
Başkan bütçede 11e falan çıkabilirim sence alıyım mı yoksa bekleyeyim mi biraz
Şimdi rtx 2060'ın üstü RX 6600 veya 3060. İkisini de 11k ya bulmak çok zor. "DA standartlarında" bir kampanya olması lazım. O da kısa vadede yok gibi görünüyor. Apdullah reyiz o kısmı daha iyi bilir tabi.

Ekran kartı fiyatları fiyatlarını etkileyen çok fazla parametre var malesef. BTC, lhr, dolar, vergi vs. Kısa vadede pazar yönünü kestirmek için kahin olmak lazım.

İşlemci başta olmak üzere diğer parçalar yükseltilebilir. Ama itopyanın sunduğu yükseltme seçeneklerinde kayda değer bir şey göremedim ben. Yan parçaları daha iyi bir kampanyalı sistem gelebilir diye beklemek biraz kumara girer şuan.

Sonuç itibariyle,
Yerinde olsam fiyatına göre iyi bir sistem bulmuşken yapıştırır geçerdim. Bütçeni sonuna kadar harcasan bile şuan daha iyi bir sistem göremiyorum ben. Pirinç almaya giderken elindeki bulgurdan da olma hiç. Fiyatına göre iyi, bütçene uygun sistem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
Dolar artmadığı zaman ay başında 14K olan klimayı 18K'ya aldım bunların dolardan bağımsız enflasyondan da haberi yok. Yine sistem fiyatları tüm teknolojik aletlere göre gayet iyi ilerliyor.
Ukalalık sergileyen kişiler çok.
Senin veya diğer bilgili emektâr insanların ekonomik açıdan ortak anlayış ile topladığınız sistemlerin günümüz alım gücünün düşmesi, enflasyonun kur dışı yükselmesi veyahut ülkemizdeki dalgalı ve serbest piyasanın verdiği sebepler sonucuna rağmen büyük bir efor sarf ederek zoraki topladığınız sistemleri bu vasıfsız arkadaşlar anlayamaz.
Neymiş efendim, hazır sistem olarak satış yapmak tüm parçaları tek seferde satmak için bir ticari stratejiymiş de vs vs saçmalık. Belki adamın sistem yerine sadece ekran kartına ihtiyacı vardır. Alabilir mi peki ? Şu zamanda sistem fiyatına bir ekran kartı ?
Ha ! Bilemiyor olabilirsin ama araştır ! Boş beleş laf yapmasına gerek yok ve ayrıca senin, onun yaşı kadar bilginliğin var bu konuda.
Kim bilir? Belki adam senin sabrını sınıyor olabilir bile şuan. Muhattap olup en değerli varlığın olan zamanını vasıfsız şahsiyetler ile kendini yorarak harcamamanı isterim.

Son düzenleme:
Top Bottom