Neler Yeni

İtopya KİNG 11 alınır mı ?

cihanx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Cihan Yılmaz
Şimdi rtx 2060'ın üstü RX 6600 veya 3060. İkisini de 11k ya bulmak çok zor. "DA standartlarında" bir kampanya olması lazım. O da kısa vadede yok gibi görünüyor. Apdullah reyiz o kısmı daha iyi bilir tabi.

Ekran kartı fiyatları fiyatlarını etkileyen çok fazla parametre var malesef. BTC, lhr, dolar, vergi vs. Kısa vadede pazar yönünü kestirmek için kahin olmak lazım.

İşlemci başta olmak üzere diğer parçalar yükseltilebilir. Ama itopyanın sunduğu yükseltme seçeneklerinde kayda değer bir şey göremedim ben. Yan parçaları daha iyi bir kampanyalı sistem gelebilir diye beklemek biraz kumara girer şuan.

Sonuç itibariyle,
Yerinde olsam fiyatına göre iyi bir sistem bulmuşken yapıştırır geçerdim. Bütçeni sonuna kadar harcasan bile şuan daha iyi bir sistem göremiyorum ben. Pirinç almaya giderken elindeki bulgurdan da olma hiç. Fiyatına göre iyi, bütçene uygun sistem.
Zamanla işlemciyi ekran kartını yükseltirim hiç olmadı yani son karar alayım mı gerçekten çok kararsız kaldım dolar da korkutuyor beni

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Adem
Zamanla işlemciyi ekran kartını yükseltirim hiç olmadı yani son karar alayım mı gerçekten çok kararsız kaldım dolar da korkutuyor beni
Dostum son karar senin tabii ki, ben sadece yerinde olsam neyi tercih ederdim, bunu sebepleriyle açıklamaya çalıştım az önce. Yani 11e de gerek ekran kartı yönünden ( 6600 veya 3060 )
gerek de yan parçalar yönünden daha iyisi yok gibi şuan. Beklemek kumarının oranı benim gözümde %35 /%65 aleyhine. Bütçene uygun, fiyatına göre iyi bir sistem bulmuşken yapıştırıp geçmek daha mantıklı geliyor bana.

Farway

80+ Silver

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Arkadaşlarımda hep ısınmasından şikayetçi dediğin gibi kalitesizde duruyor beğenmiyorum ama bu ekonomik durumda yapcak bişi yok.
Evet çok haklısınız hocam sadece bilginiz olsun istedim

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Arkadaşım gene altı bomboş bir yorum, sen müneccin misin? mesela doların önümüzdeki günlerde ne olacağını nereden biliyorsun veya zaman makinen varsa bize de ver de biz de kullanalım geçmişe gidip satın alalım. Bu fiyata piyasada 3050 sistem bile yokken adamlar 2060 sistem yapmış. Ha ben alır mıyım? bu ekran kartına 10100F işlemci kullanmam Almam ama birilerinin de çıkıp kafadan atma yorumlarına da izin vermem baydı çünkü. Adamlar net 3K indirim yapmış ne yaptın sana %50 indirim mi yapsın?
10100f le kullanan ben 🚬🚬🚬 neyse buna da şükür

cihanx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Cihan Yılmaz
Dostum son karar senin tabii ki, ben sadece yerinde olsam neyi tercih ederdim, bunu sebepleriyle açıklamaya çalıştım az önce. Yani 11e de gerek ekran kartı yönünden ( 6600 veya 3060 )
gerek de yan parçalar yönünden daha iyisi yok gibi şuan. Beklemek kumarının oranı benim gözümde %35 /%65 aleyhine. Bütçene uygun, fiyatına göre iyi bir sistem bulmuşken yapıştırıp geçmek daha mantıklı geliyor bana.
aldım valla çok sağolasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yakup Bayram
Hocam ben 2-3 haftadır arıyorum sistem en son bayramda böyle vardı daha iyisini bekleye bekleye dolar 15 i geçti. Artık bunu aldım. Bütçe daha fazla artıramadığım için aldım bende. Bütçeye göre iyi bence.

UGECAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Muhammed Uğur YILDIZ
Arkadaşım laf ebeliği yapıyorsun sonra da saygısızca övmenin mantığı yok diyorsun yani insan önce lafını sözünü bilmeli değil mi? sana diyorum ki bana daha ucuz veya aynı fiyatta aynı sınıf sistemin linkini at. Ayriyetten sistem kurulu olunca sistem parçalarının fiyatı DÜŞMEZ hatta sistemi kurdukları için çoğu yer montaj ücreti alır sadece ve sadece bir yayıncı sistemi insanlara sunuyorsa marka PR parası ile indirim yaptırtır bana işimi öğretme. Senden link bekliyorum.
Aynı sınıf istemişsin daha iyi bi ekran kartı daha iyi bir işlemci. Uygunmudur ?

Ekler

• Screenshot_2022-05-14-22-34-08-522_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-05-14-22-34-08-522_com.instagram.android.jpg
    670 KB · Hit: 43

zelforen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
ATA
Dolar kuruna göre fena değil ama ekran kartı çok ısınıyor hele o kasada ben soğutamamıştım 😂

ViRaNe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mahmut Virane
Arkadaş itopyada iyi olan ürün 5 dakika geçmeden bitiyor. Saat 23:03 ve halen stok mevcut. Tamam kendin toplamaya kalksan 2k fazla cıkar ona eyvallah ama gigabytenin 2060 kartlarında kronik sorunlar var geçen hafta yayınlanan da sistem 8k idi 12 nesil ve 1660s bence o sistem buna 10 çeker iyiye iyi ama kötü olanada kötü demek lazım. O sistem site kitlenmesine rağmen yarım saatte eridi bitti. kıyaslicaksak nette satılan kendimizin topladığı ile değil yapılan kampanya ürünlerle kıyaslayalım. gigabyte değilde asus kart olsa bu paraya şimdiye stok coktan bitmişti. Yönetici arkadaşlarda video cekerken canım cicim deyip forum içinde küfür hakaret olmayanlara egolarını tatmin etmeleride ergence hareket geldi bana. Yaşım 40 tartışma yada bişi peşinde değilim senin iyi ucuz dediğine herkes katılcak diye bişi yok katılanda katılmayanda olur küfür hakaret olmadıkca okur geçersin. Site benim kanun benim diyecekseniz kimse fikrini belirtemicekse ağzını açanı banlayıp atın bu işe bendende başlayabilirsiniz hiç dert değil. Daha iyi kampanylara beklenir alınır bunu alırım diyende alsın hayırlı günlerde kullansın.

Top Bottom