evet memnunum güncel tüm oyunları oynatıyor.Sisteminizden memnun musunuz hocam ? Neler oynuyorsunuz
Lan bu nasıl mantık deliriyorum yaSistem kötüleyen olmuş varsa daha iyi sistem çıkarsın veya toplasın
@DerratiX sence nasil sistemGüçsüz sistem ama alinabilirligi var bence
Dediklerin ne alaka?Lan bu nasıl mantık deliriyorum ya
Sen politikacı değilsin diye siyasetçileri eleştirmiyor musun?
Müteahhit değilsin diye depremde ev yıkılınca o adamları eleştirmiyor musun?
Haber yapmıyorsun diye yalan haber yapanı eleştirmiyor musun?
Veya yangın zamanlarında eldivene tüpe fahiş fiyat çekeni eleştirmiyor musun?
Ama o zaman dolar 11'di. Benzin falan daha ucuzdu. Kıyaslama yapmak pek mantıklı değil.Ekran kartı piyasasının daha kötü olduğu zamanda @Abdullah Hacıgül GTX 1650 sistem + monitörlü sistemi 7 bine çıkarmıştı.
Ekran kartının bollastigi ve fiyatlarinda azalma görüldüğü şu dönemde , bu sistem F/P gibi durmuyor.
Sadece GTX 1650 5k idi monitör 2.3kAma o zaman dolar 11'di. Benzin falan daha ucuzdu. Kıyaslama yapmak pek mantıklı değil.
O sistem direkt ölü fiyattan çıkmış bir sistemdi kıyaslamak bence adil değil bu sistemde tek tek toplanınca 9k oluyor en az f/p değil denemez.Ekran kartı piyasasının daha kötü olduğu zamanda @Abdullah Hacıgül GTX 1650 sistem + monitörlü sistemi 7 bine çıkarmıştı.
Ekran kartının bollastigi ve fiyatlarinda azalma görüldüğü şu dönemde , bu sistem F/P gibi durmuyor.
yani, ne iyi ne kötü daha mantıklı geliyor bana, ama kasa alacak olsam southpaws almamis olsam bayram sonrasi abdullah in sistemi beklerdimO sistem direkt ölü fiyattan çıkmış bir sistemdi kıyaslamak bence adil değil bu sistemde tek tek toplanınca 9k oluyor en az f/p değil denemez.
Sadece GTX 1650 5k idi monitör 2.3k
Şuan GTX 1650 3 bin kere kadar düşen indirimler oluyor
Bence bayram sonrasinda cikicak sistemin butcesi bunun iki katı olucak benceyani, ne iyi ne kötü daha mantıklı geliyor bana, ama kasa alacak olsam southpaws almamis olsam bayram sonrasi abdullah in sistemi
oladabilir olmayadabilir hic bir garanti veremiyorum. Ben sahsen saouthpaws gördüm düşünmeden aldım. Yarin nryin ne olacagi cok belirsiz ne kapsan kâr gibi görüyorum o yüzden kimseyi yanlış yönlendirmek istememBence bayram sonrasinda cikicak sistemin butcesi bunun iki katı olucak bence