Knkam bu kurda alınır be çok etkilemez işlemci önemli olan ekran kartıStoğu azdı o yüzden bitmiştir. 12000 e şu anda alınacak en mantıklı tercih.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5600x olsa değerdi.
Knkam bu kurda alınır be çok etkilemez işlemci önemli olan ekran kartıStoğu azdı o yüzden bitmiştir. 12000 e şu anda alınacak en mantıklı tercih.
5600x olsa değerdi.
Bilmiyorum orasını günahını almayayım ama çok çok acil almak isteyenler tercih edebilir ama şahsen ben önermiyorum rx 6600 2060-2060s gücünde bir kart saf güç olarak 2060s ile eşit fakat genele baktığımda yazılımıdır rtx dlss vs. 2060 ile eşdeğer bir kart benim gözümde.Stoğu azdı o yüzden bitmiştir. 12000 e şu anda alınacak en mantıklı tercih.
Gücü rx5700 ile aynı 3060 dan biraz daha zayıf.Bilmiyorum orasını günahını almayayım ama çok çok acil almak isteyenler tercih edebilir ama şahsen ben önermiyorum rx 6600 2060-2060s gücünde bir kart saf güç olarak 2060s ile eşit fakat genele baktığımda yazılımıdır rtx dlss vs. 2060 ile eşdeğer bir kart benim gözümde.
Yaw her konusa dolar 10₺ de kalmış gibi konuşuyorsun yeter amacın ne kardeşim ülkenin hali bu kur bu olay bu. KASMA KENDİNİBilmiyorum orasını günahını almayayım ama çok çok acil almak isteyenler tercih edebilir ama şahsen ben önermiyorum rx 6600 2060-2060s gücünde bir kart saf güç olarak 2060s ile eşit fakat genele baktığımda yazılımıdır rtx dlss vs. 2060 ile eşdeğer bir kart benim gözümde.
Stoğu azdı o yüzden bitmiştir. 12000 e şu anda alınacak en mantıklı tercih.
5600x olsa değerdi.
Aldın mı sen hocam?Gücü rx5700 ile aynı 3060 dan biraz daha zayıf.
Yok almadım.Aldın mı sen hocam?
Aynen brom sen önermemeye devam et, hatta daha ucuza toplarsın sen milleteBilmiyorum orasını günahını almayayım ama çok çok acil almak isteyenler tercih edebilir ama şahsen ben önermiyorum rx 6600 2060-2060s gücünde bir kart saf güç olarak 2060s ile eşit fakat genele baktığımda yazılımıdır rtx dlss vs. 2060 ile eşdeğer bir kart benim gözümde.
Abi alınır mı durumum var alabilirimYok almadım.
Parayı bağlamak istemiyorum.
FikrinAbi alınır mı durumum var alabilirim
Abi fikrin ne 12k ya alınmalı mi?Yok almadım.
Parayı bağlamak istemiyorum.
ihtiyacın varsa al güzel fiyat.Abi alınır mı durumum var alabilirim
Fikrin
Abi fikrin ne 12k ya alınmalı mi?
Abi 1 yıldır bunu bekliyordum sizler olmasaydınız stoklarıda öğrenemezdim çok teşekkür ediyorum doananım arşivi forum ailesine.ihtiyacın varsa al güzel fiyat.
Alabildiysen hayırlı olsun, bence güzel fiyat ve güzel sistem.Abi 1 yıldır bunu bekliyordum sizler olmasaydınız stoklarıda öğrenemezdim çok teşekkür ediyorum doananım arşivi forum ailesine.
hayırlı olsun.Abi 1 yıldır bunu bekliyordum sizler olmasaydınız stoklarıda öğrenemezdim çok teşekkür ediyorum doananım arşivi forum ailesine.