İtopya artık mağazalara da koymaya özen gösteriyor stoğun %20 si mağazada oluyorSizce diğer sistemler gibi kısıtlı stokmu olur ve mağaza stoğu olur mu ?
20.00 da dükkan kapanıyor sistem daha önce çıkacaksa en kötü 30dk beklersiniz yine alırsınız.Mağazaya erkenden gitsem yarım saat önce felan verirlermi direk acaba ?
VerebilirlerMağazaya erkenden gitsem yarım saat önce felan verirlermi direk acaba ?
bi kısmı mağazada olurSizce diğer sistemler gibi kısıtlı stokmu olur ve mağaza stoğu olur mu ?
Hocam saat kaçta çıkacak bir bilgi varmı20.00 da dükkan kapanıyor sistem daha önce çıkacaksa en kötü 30dk beklersiniz yine alırsınız.
itopya king6 almalı mıyım? yoksa daha iyi bir sistem gelir mi yakında? monitör klavye mouse kulaklık dahil bilgisayar alacağım kardeşime 15 bin lira bütçe ayırdım. king 6 için 1660 ya da 2060 olacak diyorlar, ikisini de yeteceğini düşünüyorum.İtopya artık mağazalara da koymaya özen gösteriyor stoğun %20 si mağazada oluyor
Yeter bütçen.itopya king6 almalı mıyım? yoksa daha iyi bir sistem gelir mi yakında? monitör klavye mouse kulaklık dahil bilgisayar alacağım kardeşime 15 bin lira bütçe ayırdım. king 6 için 1660 ya da 2060 olacak diyorlar, ikisini de yeteceğini düşünüyorum.
Dolar tekrar 13tl üstünde.itopya king6 almalı mıyım? yoksa daha iyi bir sistem gelir mi yakında? monitör klavye mouse kulaklık dahil bilgisayar alacağım kardeşime 15 bin lira bütçe ayırdım. king 6 için 1660 ya da 2060 olacak diyorlar, ikisini de yeteceğini düşünüyorum.