Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Dedi ve sabah ezanında kapıdaydıAbi çıldırdınız mı 3 saat erken gitmeye ne gerek var hipotermi olursun
Dedi ve sabah ezanında kapıdaydıAbi çıldırdınız mı 3 saat erken gitmeye ne gerek var hipotermi olursun
Şu düştüğümüz duruma bak çok gülünç yaO saatte gitsek bile 2/3 saat ayakta soğukta beklemek bana göre değil en iyisi almamak o zaman
Rakip eliyoruz şaka bir yana dur bakayım foto bulabilecek miyim (silmişim ben pc alırken gitmiştim mağazaya 10 stok vardı kapıda bekleyen 25 kişi onun fotosu vardı ama almıştım )Dedi ve sabah ezanında kapıdaydı
Valla gözüm korktu benim haklısınAbi çıldırdınız mı 3 saat erken gitmeye ne gerek var hipotermi olursun açılış saatinden 1 saat önce git alırsın sabahın köründe stokları bitmeyecektir.
Şahsen ben İstanbul'da otursam sırf eğlencesine bir kaç kişiyle gidip ateş falan yakıp video falan çekerdim güzel makara olurduRakip eliyoruz şaka bir yana dur bakayım foto bulabilecek miyim
Beylikdüzündeki mağazanın önünde 30 dk kuyrukta bekledim dondum etrafı full açık ateş falan yakamazsın oradaŞahsen ben İstanbul'da otursam sırf eğlencesine bir kaç kişiyle gidip ateş falan yakıp video falan çekerdim güzel makara olurdu