Neler Yeni

İtopya mağaza stok bilgisi nasıl öğrenilir?

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
Merhaba, ben itopyadan linkteki PC yi mağazadan elden almak istiyorum. Mağazalardaki stok bilgisini nasıl öğrenebilirim?
Ariyarak öğrenebilirsiniz fakat İlla itopya mağazadan mi almak zorundasınız ?
Bu 2 sistem daha iyi bunlarında mağazası var

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdulkadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ariyarak öğrenebilirsiniz fakat İlla itopya mağazadan mi almak zorundasınız ?
Bu 2 sistem daha iyi bunlarında mağazası var
Bunu da biraz araştırdım da bu site hakkında pek iyi yorumlar okuyamadım. Aradım ulaşamadım ve Twitter sayfasına hep ürünü ulasmayan insanlar mesaj atmıştı.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
Bunu da biraz araştırdım da bu site hakkında pek iyi yorumlar okuyamadım. Aradım ulaşamadım ve Twitter sayfasına hep ürünü ulasmayan insanlar mesaj atmıştı.
Site gayet iyi ya ben alışverişlerimde sorun yaşamadım mağazası da var istanbulda

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdulkadir
Site itopyadan daha iyi emin olun. Kendi 2 sistem aldım.
Ben PC yi mağazadan alıp ücreti de mağazada ödemek istiyorum bu mümkün müdür? Çünkü sitede ilk ücreti ödeyip sonra magazdan al seçeneği var.

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
atif kekç
gaming gen şuan en iyi hazır sistem satıcısı bence

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
İtopya'dan iyi bir site. GamingGen'den henüz yeni yeni tanınmaya başladığı zaman 2021 Ocak ayında sistem almıştım, 20 saatte elime ulaştı. Üstüne bir de Instagram sayfalarından çekiliş kazanmıştım, onu da 2 hafta içinde gönderdiler. Mağazadan satın alma olayı var ama arayıp sormanız en iyisi olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdulkadir
İtopya'dan iyi bir site. GamingGen'den henüz yeni yeni tanınmaya başladığı zaman 2021 Ocak ayında sistem almıştım, 20 saatte elime ulaştı. Üstüne bir de Instagram sayfalarından çekiliş kazanmıştım, onu da 2 hafta içinde gönderdiler. Mağazadan satın alma olayı var ama arayıp sormanız en iyisi olacaktır.
3-4 kere aradım ama açmadilar. En son mail attım cevap bekliyorum.

Top Bottom