SadeceSeyf 80+ Gold Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 8,874 29 Ağustos 2023 #14 200 tl ye almıştım kırmızı tuşu yüzünden pek kullanım sunmuyor
Enivici Vokke 80+ Gold Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 5,228 Dahası Reaksiyon skoru 3,288 İsim Abdullah Aydoğdu 29 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 SadeceSeyf yazmış: 200 TL ye almıştım kırmızı tuşu yüzünden pek kullanım sunmuyor Devamı için tıklayın... O tuşları oraya koyan mühendisleri bir güzel tokatlayacaksın aslında. İnadına bazı farelerde orada tuş var.
SadeceSeyf yazmış: 200 TL ye almıştım kırmızı tuşu yüzünden pek kullanım sunmuyor Devamı için tıklayın... O tuşları oraya koyan mühendisleri bir güzel tokatlayacaksın aslında. İnadına bazı farelerde orada tuş var.
SadeceSeyf 80+ Gold Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 8,874 29 Ağustos 2023 #16 Enivici Vokke yazmış: O tuşları oraya koyan mühendisleri bir güzel tokatlayacaksın aslında. İnadına bazı farelerde orada tuş var. Devamı için tıklayın... hayır bazılarında çıkartabiliyorsunda. Bunda o imkanda yok yani
Enivici Vokke yazmış: O tuşları oraya koyan mühendisleri bir güzel tokatlayacaksın aslında. İnadına bazı farelerde orada tuş var. Devamı için tıklayın... hayır bazılarında çıkartabiliyorsunda. Bunda o imkanda yok yani