Itopya meselesi

Reaksiyon skoru
43
Arkadaşlar ister forumumuz da istersede farklı mecralarda olsun çoğu kişi ıtopya kargolarından memnun değil çok uzun sürede geliyor gibi söylenimler var.Peki hiç memnun olan yokmu(ben sipariş vericem bu ay sonu, vermeye korkuyorum)?

Memnun olmayanda daha fazla memnun olan var inan bana :) Ben memnunum mesela biraz daha fazla bekliyoruz ama değiyor.

Arkadaşlar ister forumumuz da istersede farklı mecralarda olsun çoğu kişi ıtopya kargolarından memnun değil çok uzun sürede geliyor gibi söylenimler var.Peki hiç memnun olan yokmu(ben sipariş vericem bu ay sonu, vermeye korkuyorum)?
Hocam karantina dönemindeyiz gayet normal.

Bence sıkıntı yok , 21/04/2020 20:45:15 saatinde monitör sipariş ettim ve 24/04/2020 17:24 saatinde kargom geldi

tek itopya değil ki ben inchesaptan koronadan önce sistem aldım 17.günde elime geldi. eğer sistemse enaz 15 gün tüm firmalar bekletiyor. Kargo uzun ama mesela incehesap destek konusunda çok iyi. itopyadanda kulaklık almıştım bana 3 günde hızlı bir şekilde sorunsuz ulaştı.

Ben sipariş verdim bekliyorum. Çünkü sokağa çıkma yasağı varken sipariş verdim. Adamlara hak vermek lazım sonuçta normal bir süreçten bahsetmiyoruz.

Ben de indirimden HS35 aldım perşembe günü. Yarın kargolanır umarım.

Ben sistem topladım itopyadan, istanbul dışında yaşıyorum sipariş verdikten tam 6 gün sonra kargom bendeydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,401
Üyeler
188,930
Son üye
striker21
Geri