İtopya mı yoksa toplama bilgisayar mı?

Taha.

80+
Reaksiyon skoru
310
Sizce İtopyadan mı PC toplamak mantıklı yoksa internetten PC toplamak mi daha mantıklı?

(açıkçası PC hakkında çok bi bilgim yok yani internetten toplarsam nasıl yaparım ederim çok fikrim yok (bios güncellemesi+Windows yükleme+anakart bağlantıları) bunları bilmiyorum

Sizce İtopyadan mı PC toplamak mantıklı yoksa internetten PC toplamak mi daha mantıklı?

(açıkçası PC hakkında çok bi bilgim yok yani internetten toplarsam nasıl yaparım ederim çok fikrim yok (bios güncellemesi+Windows yükleme+anakart bağlantıları) bunları bilmiyorum
Genellikle internet daha hesaplı oluyor ama parçalara göre değişir, belki İtopya daha ucuz olabilir.Araştırarak hangisi uygunsa oradan toplamak en mantıklısı.

(açıkçası PC hakkında çok bi bilgim yok yani internetten toplarsam nasıl yaparım ederim çok fikrim yok (bios güncellemesi+Windows yükleme+anakart bağlantıları)
Bios güncellemesi için sadce flash laizm yani kolay.
Büyük indirimlerden mesela gaming gecesi indirimlerinde tek tek parçaları toplayabilirsin
Ama bence hazır sistem almak daha mantıklı hem hepsi bir oluyor hemde zaten 1k ve üzeri indirim oluyor.
Game garaj a da bakabilirsin sadece itopya değil bu arada.

İnternetten toplamak

tek tek indirimli ürün kovalandıgı zaman daha ucuza gelir her zaman, hazır sistemlerde bolca kar payı koyarlar

Hocam eğer tek bir siteden toplama gibi bir zorunluluğunuz yoksa, yani sadece itopya değilse site site gezip en uygun parçaları en uygun satan yerleri bulup kargolar elinize ulaştığında dikkatli ve sakin bir şekilde toplamanızı öneririm. Eğer toplama hakkında hiç bilginiz yok ise bunun için çekilmiş videolar mevcut. Bu sefer de kendinize güvenmiyorsanız tekrardan parçaları siz alın bir bilir kişiye yaptırın.

Hocam eğer tek bir siteden toplama gibi bir zorunluluğunuz yoksa, yani sadece itopya değilse site site gezip en uygun parçaları en uygun satan yerleri bulup kargolar elinize ulaştığında dikkatli ve sakin bir şekilde toplamanızı öneririm. Eğer toplama hakkında hiç bilginiz yok ise bunun için çekilmiş videolar mevcut. Bu sefer de kendinize güvenmiyorsanız tekrardan parçaları siz alın bir bilir kişiye yaptırın.
Knk parçaların nereye takılacağını biliyorum, kabloları bilmiyorum ayrıca bios+windows yükleme onları bilmiyorum

en ucız bulduğunu uyumlu olacak bir şekilde toplayabilirsiniz

Knk parçaların nereye takılacağını biliyorum, kabloları bilmiyorum ayrıca bios+windows yükleme onları bilmiyorum
Bios anakartın içinde hali hazırda mevcut gelir. Sen bunu güncellemek istersen anakartın kendi sitesinde güncelleme rehberini bulabilirsin. Kablolara gelecek olursak bir kabloyu yanlış yere takman pek mümkün değildir zaten pinli yapıya sahip oldukları için takmak istesen de oturmayacaktır. Sen yine de parçaları internetten al gerekirse bizzat benimle iletişime geç ben seve seve yardımcı olurum

• Muhteşem
Reaksiyonlar: _bg_
win ve driver yüklemesi kolay yükleyeceğin zaman foruma yazarsan yardımcı oluruz

Geri