Neler Yeni

Itopya Modart M9, Call Of Duty hediyesi alan var mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,669
İsim
Kerem Çavuş
Orda adamın attığı mail Marvel oyunu için olan kod
o yüzden mi sonradan marvel midnight sun kodu attı neyse boşverin vermiyor kod mod arkadaşlar asus anakart geliştirmesi yapacaktınız boşverin iyi prim kastık güzel

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
emircan kocatürk
1677106124627.png

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
1.jpg

Bak kampanya şartlarında ne yazıyor...

Mailde sana verilen kod Marvels kodu. İnanmıyorsan gir battle.net'e dene.

Battik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Batuhan BODUR
Instagram
instagram.com/battik
Arkadaşlar bende o kodu aldım ama internette araştırmalarım sonucunda oyunu nvdia geforce dan aktif edildiğini öğrendim fakat edildiğinde ise oyun kodunda farklı bir oyun aktif oldu defalarce mail attım ama sonuç çıkmadı, hep aynı hüsran boş boş yazıyor o tarık şahısı.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
abi çıldırıcam bu kadar cahillik çok fazla. Güzel kardeşim sana verilen kod battle.net kodu değil marvels midnights kodu. Sen mailde 80 tane de kod istesen 1 tane kod atar sana o da mevcut kampanyadakini. Sen maile gta5 kodu de adam sana olanı atar söylemez yani kampanyadaki oyun buydu diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

o yüzden mi sonradan marvel midnight sun kodu attı neyse boşverin vermiyor kod mod arkadaşlar asus anakart geliştirmesi yapacaktınız boşverin iyi prim kastık güzel
allah için o verdiği kodu intel software sitesinde kupon alanına gir dene lütfen rica ediyorum :D:DD:D:D

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
emircan kocatürk
abi çıldırıcam bu kadar cahillik çok fazla. Güzel kardeşim sana verilen kod battle.net kodu değil marvels midnights kodu. Sen mailde 80 tane de kod istesen 1 tane kod atar sana o da mevcut kampanyadakini. Sen maile gta5 kodu de adam sana olanı atar söylemez yani kampanyadaki oyun buydu diye.
Ben cod demedim ki. Aynı şekilde mail atmışız diğer kullanıcı ile, bana da marvel yolladılar onu göstermek istedim.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Ben cod demedim ki. Aynı şekilde mail atmışız diğer kullanıcı ile, bana da marvel yolladılar onu göstermek istedim.
sana demiyorum güzel kardeşim kereme diyorum zaten. Arkadaş kendisine verilen kodu cod battle.net kodu sanıyo seviniyor. Birde ısrarla inat ediyo benimle

gece gece delircem ya adam kodu zaten cebinden çıkıyomuş gibi vermemeye çalışıyo kime yedirsem kar kafasıyla herkese aynı mesajı atıyo ben gidip itopyanın sayfasındaki kampanyalarla ve intel işlemcilerde geçerli olan kampayaları ssleriyle birlikte mail attım ve aldım bu kadar basit istiyosan dene :D 20 kere keklemiş adam seni forumda neyin primini kasayım ayrıca 1 tane primle alakalı mesajım yok bugüne kadar
:D:D:D çok merak ediyorum o kodu intel software kupon kodu alanına yazıp kupon kodu geçersizdir uyarısı alınca ne düşüneceğini ve surat ifadeni. Güzellikle değil diyorum inkar ediyorsun. Kodları cebine atan bir adam olsa aynı mailden her ay defalarca kez farklı faturalar attığımda marvels kodlarını da vermezdi. Donanımhaberde cod'u 600 marvelsi 200'den satıyorlar. 24 kez marvel kodu satmışımdır. Hepsinide takır takır aldım. COD için ekim ayında TANK-AIR sistem almıştım 18K'ya onda 12500 Asus 610m anakart vardı istedim ona verdi. Diğer sistemler içinde istedim vermedi. Mantıklı ol. Eğer bir sistem için oyun kodu talebinde bulundugunda sana iki kod değil bir tane atıyorsa bilki o marvels'tır.

Son düzenleme:

SadeceSeyf

80+ Gold

HasEr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
HASER
Arkaşlar bizim sistemi destekliyordu intel üzerinden kampanyanın ayrıntılarına girerseniz bizim işlemciye de vermeleri gerektiği gayet açık. Kod aktif olmuyorsa başka bir şekilde telafi edilmeli 1000 kusur liralık oyun az değil hakkımızı isteyelim.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,669
İsim
Kerem Çavuş
sana demiyorum güzel kardeşim kereme diyorum zaten. Arkadaş kendisine verilen kodu cod battle.net kodu sanıyo seviniyor. Birde ısrarla inat ediyo benimle

:D:D:D çok merak ediyorum o kodu intel software kupon kodu alanına yazıp kupon kodu geçersizdir uyarısı alınca ne düşüneceğini ve surat ifadeni. Güzellikle değil diyorum inkar ediyorsun. Kodları cebine atan bir adam olsa aynı mailden her ay defalarca kez farklı faturalar attığımda marvels kodlarını da vermezdi. Donanımhaberde cod'u 600 marvelsi 200'den satıyorlar. 24 kez marvel kodu satmışımdır. Hepsinide takır takır aldım. COD için ekim ayında TANK-AIR sistem almıştım 18K'ya onda 12500 Asus 610m anakart vardı istedim ona verdi. Diğer sistemler içinde istedim vermedi. Mantıklı ol. Eğer bir sistem için oyun kodu talebinde bulundugunda sana iki kod değil bir tane atıyorsa bilki o marvels'tır.
öyle olsa da sorun yok ama üsluptan yoksun ayarsın bir insansın bide utanmadan güzellikle diyosun yanlış olabilceğini söylemeden yalancı yazdın :D

HasEr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
HASER
öyle olsa da sorun yok ama üsluptan yoksun ayarsın bir insansın bide utanmadan güzellikle diyosun yanlış olabilceğini söylemeden yalancı yazdın :D
Call of duty codu şubat ayın da vermesine rağmen kod aktif mi oldu? Oyunu oynadınız değil mi? Cunku baska arkadas kod aktif olmaz demiş, peki tam olarak neleri atarak ikna ettiniz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,613
Üyeler
162,716
Son üye
Mustafalustn
Top Bottom