Neler Yeni

Yardım Itopya Monitör Taksit Seçeneği Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kenan
Merhaba arkadaşlar itopyadan bir ürün almaya çalışıyorum. Fakat taksit seçeneğini seçmene rağmen taksitli ödemeyi kabul etmiyor. Müşteri hizmetlerini aradım. Bana küstahça sitemizde hiçbir sorun yoktur bankanızla görüşmelisiniz dedi. Kredi kartım Bankkart Combo daha önce bu kartla bu siteden taksitle alışveriş yapan oldu mu? Bana verdiği hata mesajı: "Bu ödeme işlemi için taksit gönderilemez." Yardımınıza ihtiyacım var teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kenan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar hiç yok mu bu kartı kullanan?

GassUp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Cihan KASAP
Muhtemelen kartınızla ilgili. Başka kartla deneme yaptınız mı?

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Merhaba arkadaşlar itopyadan bir ürün almaya çalışıyorum. Fakat taksit seçeneğini seçmene rağmen taksitli ödemeyi kabul etmiyor. Müşteri hizmetlerini aradım. Bana küstahça sitemizde hiçbir sorun yoktur bankanızla görüşmelisiniz dedi. Kredi kartım Bankkart Combo daha önce bu kartla bu siteden taksitle alışveriş yapan oldu mu? Bana verdiği hata mesajı: "Bu ödeme işlemi için taksit gönderilemez." Yardımınıza ihtiyacım var teşekkür ederim.
Kredi kartımı yoksa normal düz bankkartmı sadece yüklediğinimi harcıyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kenan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen kartınızla ilgili. Başka kartla deneme yaptınız mı?
Bunun için İtopya ile görüştüm, bankayı arayın bizde sorun yok dediler. Sonra banka ile görüştüm, banka bana onların post makineleri taksiti kabul etmiyor büyük ihtimal dedi. Başka 1 tane daha Combokartım var. Onu da denediğim zaman aynı durum oluşuyor. Fakat daha farklı bir kart kullandığım zaman taksidi kabul ediyor. Ama ondan bir şeyler alamam çünkü limitim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kredi kartımı yoksa normal düz bankkartmı sadece yüklediğinimi harcıyorsun?
Kredi kartı hocam.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Bunun için İtopya ile görüştüm, bankayı arayın bizde sorun yok dediler. Sonra banka ile görüştüm, banka bana onların post makineleri taksiti kabul etmiyor büyük ihtimal dedi. Başka 1 tane daha Combokartım var. Onu da denediğim zaman aynı durum oluşuyor. Fakat daha farklı bir kart kullandığım zaman taksidi kabul ediyor. Ama ondan bir şeyler alamam çünkü limitim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kredi kartı hocam.
kanka başka kartı kabul ediyorsa senin kartta problem var onlarda problem yoktur.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Bu kartla ilk defa taksitli alışveriş yapmıyorum hocam. Sorun çıkaran tek site İtopya oldu. Ve sitelerinde Bankkart combo kart desteğini göstermelerine rağmen.
Anladım. O zaman tekrar İtopyaya söyleyin bankam kartımda bir sorun olmadığını söyledi diye.

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
knk eğer bi arkadaşının kartı geçiyosa ona söyle o alsın sen her ay karttan çektiği kadar ona verirsin

GassUp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Cihan KASAP
Monitörün modeli nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim