Neler Yeni

Itopya Monitöre Değişim Yapmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Aytaç aygün
Arkadaşlar selam , bugun yeğenim itopya kadikoyden 27 incu curved monitor almaya diye gitti 24 inch duz monitor almis bunun rengi daha iyi paneli soyle boyle diye kakalamislar . Ve kutuyu orda satarken test amacli acip vermisler , uzerinden 4 5 saat gecti degistirip 27 almak icin ariyo mucadele veriyo ama yapmiyolar . Bu konuda yasal bir hakkimiz var mi nasil isliyo bu konu ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,638
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Mağazadan görerek alınan ürünü iade almak zorunda değiller. İnternet alışverişi olsaydı evet iade hakkınız oluyordu.

Aozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Ahmet ÖZYAVAŞ
Muhtemelen iade durumun olmaz diye biliyorum ama 2hafta icerisinde degisim yapma hakkiniz olmasi gerekiyor. Verdigim bilgileri teyit amacli nettende bakabilirsiniz. Karsi tarafla anlasamadiginiz takdirde size en yakin tuketici hakem heyetine basvurabilirsiniz.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Arkadaşlar selam , bugun yeğenim itopya kadikoyden 27 incu curved monitor almaya diye gitti 24 inch duz monitor almis bunun rengi daha iyi paneli soyle boyle diye kakalamislar . Ve kutuyu orda satarken test amacli acip vermisler , uzerinden 4 5 saat gecti degistirip 27 almak icin ariyo mucadele veriyo ama yapmiyolar . Bu konuda yasal bir hakkimiz var mi nasil isliyo bu konu ?
Niye kendi istediğini değilde, satıcıların önerdiğini almış ? Sonuçta adamlar test için açmışlar keşke o esnada monitöre bakıp hoşuna gitmediyse almasaydı. Malasef mağazadan çıktığı için geri almayabilirler. Siz yinede araştırın belki bir ihtimali vardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Aytaç aygün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malesef cahillik yapmış beni arayipta o esnada sormadi sorsaydi fikrini degistirmesine musade etmezdim iade istemiyoruz sadece bir buyugunu alacak ordan ama yokus yapiyorlar bakalim varabilecekmiyiz bir yere bildigim kanuni hak elektronik urunlerde kutusu zarar gormemis kutu icerigi ve faturasi tam ise 15 gun degisim suresi oluyor ama iste kutuyu açıp kapatmak zarar vermeye girer mi girmez mi onu bilemedik cevaplar icin tesekkurederim

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,638
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Malesef cahillik yapmış beni arayipta o esnada sormadi sorsaydi fikrini degistirmesine musade etmezdim iade istemiyoruz sadece bir buyugunu alacak ordan ama yokus yapiyorlar bakalim varabilecekmiyiz bir yere bildigim kanuni hak elektronik urunlerde kutusu zarar gormemis kutu icerigi ve faturasi tam ise 15 gun degisim suresi oluyor ama iste kutuyu açıp kapatmak zarar vermeye girer mi girmez mi onu bilemedik cevaplar icin tesekkurederim
Bahsettiğiniz hak mesafeli satış için geçerli maalesef.

Top Bottom