Dağıtıma sabah çıkıyor sadece diye biliyorumSaat 8 e kadar çalıştıklarını duydum 1 2 saat sonra çıksa elime ulaşabilir mi
En geç yarın elinde olurSaat 8 e kadar çalıştıklarını duydum 1 2 saat sonra çıksa elime ulaşabilir mi
Yurtiçi gibi kargo firmaları teknolojik ürünleri farklı bir bölümde getiriyor KÜRE_DDN ile bilmiyorum belki duymuşsunuzdur. Benim cihazımı akşam getirmişlerdi teknolojik ürünler geç saate kadar dağıtımda kalıyor. 2 2.5 saat içerisinde gelebilir gelmez ise yarın getirirler.Saat 8 e kadar çalıştıklarını duydum 1 2 saat sonra çıksa elime ulaşabilir mi
Teşekkürler desteğiniz için anakart aldım bende onu bekliyorumYurtiçi gibi kargo firmaları teknolojik ürünleri farklı bir bölümde getiriyor KÜRE_DDN ile bilmiyorum belki duymuşsunuzdur. Benim cihazımı akşam getirmişlerdi teknolojik ürünler geç saate kadar dağıtımda kalıyor. 2 2.5 saat içerisinde gelebilir gelmez ise yarın getirirler.
Dağıtımlar 8'e kadar sürüyordur. Yarın gelir. Gelmezse pazartesiyeSaat 8 e kadar çalıştıklarını duydum 1 2 saat sonra çıksa elime ulaşabilir mi
Yalnız değilsiniz hocam herhalde yoğun bayram fırsatlarindan dolayı gecikme oluyor benimde aynı net kargo 8-9 gün önce sipariş verdim hâlâ gelecekBenimde İstanbul dan İzmir e 2.gün bu gelirse söylerim
OOOOO Senin baya olmuş inşallah eline sağ salim ulaşır hocamYalnız değilsiniz hocam herhalde yoğun bayram fırsatlarindan dolayı gecikme oluyor benimde aynı net kargo 8-9 gün önce sipariş verdim hâlâ gelecek
Hayırlı olsunNetkargo benim K3 klavyeyi şimdi getirdi ve bu akşam açacağım xD