Neler Yeni

İtopya Net Kargo teslimat süresi

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,363
İsim
Selim
Knk bana bugün öğlen 4 gibi geldi 15 dk yakın sohbet felan ettik itopya tüm ürünlerini bu şirket aracılığı ile gönderiyor konultuğum çocuğun 8 arabasıda bu şirkette diyo arabalar itopyanın olsun arabasakiler benim yani araçlar çakılı çok sipariş var hergün 150 adrese gitmek biraz yürek ister zor iş yani
Hocam zor veya değil ona bir şey demedim de dağıtımda diyip insanı 2 gün eve kitlemek ayıp değil mi? Belli bir gün verirsin her gün dağıtımda diyip geri götürmek bana mantıksız geliyor.

therip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
fatih özer
Saat 9 da varış şubesine geldi fakat hala dağıtıma çıkmadı ne zaman çıkar ayrıca cumartesi de çalışıyorlar mı ?
ben arife günü monitör aldım aldıktan 3 saat sonra kargoya verdiler ve şuanda ara dağıtım merkezine doğru yeni yola çıktı

VDGood

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Black Mamba
Allah belamı versin aynı şekil hocam ya , ulan geçtim cama yolları gözlüyorum ama gelmeycek gibi , garip tarafı hala Dağıtımda yazıyor

ben özellikle bugün işim var diye aradım 2-4 arası gelcek dendi işi bıraktık eve geldik kargoyu alcaz diye keşbiş olsun dediğin gibi niye mesaj geliyo ozaman ürünü bugün yetiştiremeyeceklerse
Bazı kişiler dağıtıma çıkmış ama bildirim gelmiyor diye şikayet ediyor size bildirim geliyor dağıtıma çıkmıyor ne yapmak istediklerini bende anlamadım inşallah haftaya kalmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben arife günü monitör aldım aldıktan 3 saat sonra kargoya verdiler ve şuanda ara dağıtım merkezine doğru yeni yola çıktı
Benim tek isteğim artık dağıtıma çıkması ve gelmesi tabi yarına kaldı çok geç ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Deniz Güneş
Hocam zor veya değil ona bir şey demedim de dağıtımda diyip insanı 2 gün eve kitlemek ayıp değil mi? Belli bir gün verirsin her gün dağıtımda diyip geri götürmek bana mantıksız geliyor.
Evet çok haklısın ama şöyle düşün ortalama 80/120 arası çalışıyor kuryeler yani bu kadar binaya giriyor insanlarla konuşuyor kapıyı aç kapa yapıyor trafikde cabası kurye dağıtamıyacağı kargoyu almak istemiyor neticede oda arabaya yerleştiriyor mahalle mahalle ama işveren diyorki hepsini zimmet al araabya yükle dağıtamasan devir getir yarın tekrar dağıt yoksa kurye salakmı ben genelde beklemem kuryeleri not bırakım kapıya merdivene bırak komşuya bakkala bırak tc zaten fişlendi ver bakkala kumşuya alsınlar

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,363
İsim
Selim
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Deniz Güneş
Bazı kişiler dağıtıma çıkmış ama bildirim gelmiyor diye şikayet ediyor size bildirim geliyor dağıtıma çıkmıyor ne yapmak istediklerini bende anlamadım inşallah haftaya kalmaz.

Benim tek isteğim artık dağıtıma çıkması ve gelmesi tabi yarına kaldı çok geç ama
Yarın kesin gelir knk

Shmphony

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Melih Savaş
İtopyadan klavye aldım Adanadan Mersine 6 günde geldi (Net Kargo getirdi)

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
kargo geldi benim :D

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Ne zaman geldi Hocam Az önce mi ? Ben hala bekliyorum ama yok

Sizin dağıtım sefer nosu neydi hocam
aynen az önce geldi kurdum klavyeyi klavyenin kablosu acayip kalın kablo değil boru sanki :D bide ucunda 2 tane usb var ne işe yarıyor o bilen varmı :D

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,363
İsim
Selim
Tahmini
Teslimat19:00 - 21:00
Hala gelmedi🥺

Top Bottom