Hayırlı olsun 3. kez dağıtıma çıktı bu sefer gelecek inşallahŞükürler olsun geldi
Daha mesajımdan 30 dakika geçti 13.00 ile 15.00'a uzadı bugün gelse iyiTahmini teslimat 11.00 ile 13.00 arası gösteriyor inşallah gelir
darısı başıma bekliyorum hala 18.00-21.00 tahmini teslimat olarak gözüküyordu şuanda 0.00-01.00 olarak gözüküyorArkadaşlar inanmayacaksınız ama geldi
nerde oturuyorsunuz?Arkadaşlar inanmayacaksınız ama geldi
İstanbul bağcılardarısı başıma bekliyorum hala 18.00-21.00 tahmini teslimat olarak gözüküyordu şuanda 0.00-01.00 olarak gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
nerde oturuyorsunuz?
pazartesiye kaldı pazartesi müşteri hizmetlerini ararsanız ulaşırsınız bugün sabah 17 dk sonucunda bağlandımSelamlar İstanbul silivride oturmaktayım 30.04.2022 tarihinde klavye sipariş verdim 05.05.2022 tarihinde net kargo adındaki ne oldugu belli olmayan kargoya verildi dün dagıtıma çıktı gelmedi mücbir sebebler yazıldı bugün dagıtıma çıktı gelmedi dagıtım bölgesi dışında yazdı bu nasıl iş madem dagıtım bölgesi degil niye alıyorsun kargoyu ne itopyya nede bu kargoya ulaşamıyorum yardımcı olucak varsa iyi olur