İtopya Net Kargo teslimat süresi

Tahmini teslimat 11.00 ile 13.00 arası gösteriyor inşallah gelir

Benim kargom is yerim kapalıyken teslim edilemedi diye mesaj gelmiş sabah 10 da gelmişler bu teslim edilemeyen kargo başka gün mü gelicek yoksa kargo şubeleri vs varmı istanbulda?

Arkadaşlar inanmayacaksınız ama geldi:kekw:

darısı başıma bekliyorum hala 18.00-21.00 tahmini teslimat olarak gözüküyordu şuanda 0.00-01.00 olarak gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nerde oturuyorsunuz?
İstanbul bağcılar

Selamlar İstanbul silivride oturmaktayım 30.04.2022 tarihinde klavye sipariş verdim 05.05.2022 tarihinde net kargo adındaki ne oldugu belli olmayan kargoya verildi dün dagıtıma çıktı gelmedi mücbir sebebler yazıldı bugün dagıtıma çıktı gelmedi dagıtım bölgesi dışında yazdı bu nasıl iş madem dagıtım bölgesi degil niye alıyorsun kargoyu ne itopyya nede bu kargoya ulaşamıyorum yardımcı olucak varsa iyi olur

Selamlar İstanbul silivride oturmaktayım 30.04.2022 tarihinde klavye sipariş verdim 05.05.2022 tarihinde net kargo adındaki ne oldugu belli olmayan kargoya verildi dün dagıtıma çıktı gelmedi mücbir sebebler yazıldı bugün dagıtıma çıktı gelmedi dagıtım bölgesi dışında yazdı bu nasıl iş madem dagıtım bölgesi degil niye alıyorsun kargoyu ne itopyya nede bu kargoya ulaşamıyorum yardımcı olucak varsa iyi olur
pazartesiye kaldı pazartesi müşteri hizmetlerini ararsanız ulaşırsınız bugün sabah 17 dk sonucunda bağlandım

Geri