Neler Yeni

İtopya onlineda olmayan ürünü başka mağazadan yollar mı?

furkan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
Arkadaşlar selam. İtopya'dan bir ürün alacağım fakat online stoklarında kalmamış, Ankara'daki mağazalarında stok bulunuyor. Acaba İtopya ile iletişime geçsem o mağazadan bana ürünü satıp, kargolayabilirler mi? Çünkü ben Ankara'ya çok uzağım, gidip alma şansım yok. Kendilerine destek üzerinden mesaj yolladım fakat bir geri dönüş alamadım.

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Ali
Arkadaşlar selam. İtopya'dan bir ürün alacağım fakat online stoklarında kalmamış, Ankara'daki mağazalarında stok bulunuyor. Acaba İtopya ile iletişime geçsem o mağazadan bana ürünü satıp, kargolayabilirler mi? Çünkü ben Ankara'ya çok uzağım, gidip alma şansım yok. Kendilerine destek üzerinden mesaj yolladım fakat bir geri dönüş alamadım.
Sanmıyorum.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,567
İsim
Dontaçhi kâfi.
Direkt olarak mesai saatleri içerisinde arayıp sorun en net cevabı oradan alabilirsiniz. Ne dersek yanlış olur

furkan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

furkan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar yollamıyorlarmış, kendimizin gidip fiziki olarak almamız gerekiyormuş.

Top Bottom