İtopya Outlet Hakkında

Outlet ürünler hakkında bilgi vereyim oraya gitmiş biri olarak. Çoğu iş yapmaz ama kasa ve monitörler iş yapabilir. Sıvı sogutma var mesela 1300e ama intel soketi yok açılmış belki de kullanılmış. Anakartlar var hepsi tamir görmüş outlete düşmüş. Monitörlerde sadece ölü piksel problemi var o kadar. Gerisi alınmaz yani öyle diyim. Ben ses sistemi aldım rampage rms-g8di sanırım 224 tl ama tam bakmamıştım orada bazı soketleri bozuk o yüzden sesi düzgün vermiyor. Ha sıfır 1k ama yani :d

Outlet ürünler hakkında bilgi vereyim oraya gitmiş biri olarak. Çoğu iş yapmaz ama kasa ve monitörler iş yapabilir. Sıvı sogutma var mesela 1300e ama intel soketi yok açılmış belki de kullanılmış. Anakartlar var hepsi tamir görmüş outlete düşmüş. Monitörlerde sadece ölü piksel problemi var o kadar. Gerisi alınmaz yani öyle diyim. Ben ses sistemi aldım rampage rms-g8di sanırım 224 TL ama tam bakmamıştım orada bazı soketleri bozuk o yüzden sesi düzgün vermiyor. Ha sıfır 1k ama yani :d
Ölü pixelli monitörü onarıp mı veriyorlar

Çok iyi fiyatmış net alınırdı

1667075266870.png

Kafami karistirdiniz okul çıkışı gitmeye çalışcam yazarim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haritalar sakat mi metroya araçla gitmemi söylüyor aracim olsa toplu tasima ile mi giderim ne sacma is bu 1 saat uol olsa gidis gelis 2 saat 1 saatte orada takilsam 3 saat hicbirsey almayacagim icin degmez gibi geldi

Ekler

• Screenshot_20221030-003245_Maps.jpg
    Screenshot_20221030-003245_Maps.jpg
    493 KB · Hit: 89
Son düzenleme:
Geri