ConquerorXIV
80+ Gold
ve bu aoc zaten bu fiyatlarda satılıyor indirim yok ki
hayır satılmıyordu, itopya indirimiyle dey elektronikte fiyatı indirdi dün gördüğü dip fiyat 7409 TLve bu aoc zaten bu fiyatlarda satılıyor indirim yok ki
hocam 23 ağustos ile 1 eylül arası 5-6 arası değişiyor fiyatı daha önce den indirime girip yükselmiş 6ya alınacak bir monitör değil bencehayır satılmıyordu, itopya indirimiyle dey elektronikte fiyatı indirdi dün gördüğü dip fiyat 7409 TL
AOC Q27G2E 27" 1 ms 2K 155 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC Q27G2E 27" 1 ms 2K 155 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC Q27G2E 27" 1 ms 2K 155 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alıntıyı görüntüle
Ne zaman geli 7800lü sistemler acaba. Çok fazlaysa cumartesiye da'nin yeni sistemi alıcamdaiki sistemde piyasaya göre çok uygun özellikle arc olan, 7700XT ve 7800 XT çıkmasaydı 4060ti çoktan bitmişti yeni kartlarla sistem bekliyenler var çünkü iyi çıktılar.
güzel konuştun rog kerisi siparis ettim yarın incehesap indirimlerinde ssd ve monitör düşerse tükkanı kapatırımAsus Rog Keris cidden ömürlük fare. Switchleri mi öldü, hot swap zaten 1 dakikada değiştir. Kutu içeriğinden yedek switch de çıkıyor zaten ekstra masrafı yok. Skatezler mi eskidi, kutu içeriğinden yedeği çıkıyor.
Kablosu mu zarar gördü, 2 saniyede aç içini yeni kablo sipariş verip tak anakartına devam et.
Fareyi paramparça etmediğiniz sürece 10 yıl kullanılmaması için hiçbir sebep göremiyorum.
Hayırlı olsun. Cidden ömürlük fare. Aksini iddia eden varsa sebebiyle yazarsa biz de öğrenmiş oluruz.güzel konuştun rog kerisi siparis ettim yarın incehesap indirimlerinde ssd ve monitör düşerse tükkanı kapatırım
deathadder v2 mini den geçmeye değer mi ?Asus Rog Keris cidden ömürlük fare. Switchleri mi öldü, hot swap zaten 1 dakikada değiştir. Kutu içeriğinden yedek switch de çıkıyor zaten ekstra masrafı yok. Skatezler mi eskidi, kutu içeriğinden yedeği çıkıyor.
Kablosu mu zarar gördü, 2 saniyede aç içini yeni kablo sipariş verip tak anakartına devam et.
Fareyi paramparça etmediğiniz sürece 10 yıl kullanılmaması için hiçbir sebep göremiyorum.
Amazonda sık sık daha iyileri benzer fiyatta bulunabiliyorKingston 64GB DataTraveler Exodia USB 3.2 USB Bellek| ITOPYA.COM
Kingston 64GB DataTraveler Exodia USB 3.2 USB Bellek en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DTX/64GB ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Elinizdeki fare 2-3 yıllık eski bir fareyse alabilirsiniz, yedekte durur. Elinizdeki ölünce buna geçersiniz. Ha yok yeni temiz fareyse değişmeye gerek yok.deathadder v2 mini den geçmeye değer mi ?