Enivici Vokke
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,369
Kronik problemi nedir? Biraz daha açıklayıcı yazarsanız daha çok yardımcı olabilirsiniz.çöp kronik
Kronik problemi nedir? Biraz daha açıklayıcı yazarsanız daha çok yardımcı olabilirsiniz.çöp kronik
panel problemi hocam aynısnı kullandım ve 40 45 gündür1366 monitöre kaldık onun yüzünden düşün hocam aldığım 14 ay oldu ilk aldığımda beri vardı 14 ay sonra verdim neyseki para iadesi yapıcaklarKronik problemi nedir? Biraz daha açıklayıcı yazarsanız daha çok yardımcı olabilirsiniz.
Hocam peki sizinkiyle birebir aynı problemi yaşayan çok fazla insan var mı? Şu monitörü internette aratınca bu sorun çok fazla karşınıza çıkıyor mu? Araştırmışsınızdır herhalde, herkeste mi var bu problem yoksa sizin şansınıza mı?panel problemi hocam aynısnı kullandım ve 40 45 gündür1366 monitöre kaldık onun yüzünden düşün hocam aldığım 14 ay oldu ilk aldığımda beri vardı 14 ay sonra verdim neyseki para iadesi yapıcaklar
hocam çok insanda var forumlarda bakabilirsiniz onlarca insan varHocam peki sizinkiyle birebir aynı problemi yaşayan çok fazla insan var mı? Şu monitörü internette aratınca bu sorun çok fazla karşınıza çıkıyor mu? Araştırmışsınızdır herhalde, herkeste mi var bu problem yoksa sizin şansınıza mı?
sadece bende bu sorun kronik bundahocam çok insanda var forumlarda bakabilirsiniz onlarca insan var
rampage alınır mı hiçbir incelemesini bulamadımArkadaşlar bi milyon konu açmaya gerek yok itopyada şuan monitörler 300 500 de olsa indirimde oradan aldığınız monitörden daha iyisi var olabilir. Ordan seçin.
280 hz rampage
![]()
Rampage PRIME PR27R280F 27" 280Hz 1ms HDMI DP Freesync Pivot Fast IPS FHD RGB Gaming Monitör | ITOPYA
Rampage PRIME PR27R280F 27" 280Hz 1ms HDMI DP Freesync Pivot Fast IPS FHD RGB Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile PRIME PR27R280F ITOPYA'dawww.itopya.com
Msi 180 hz
![]()
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.com
Hangi monitörden bahsediyorsun kankahocam çok insanda var forumlarda bakabilirsiniz onlarca insan var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece bende bu sorun kronik bunda
o msi mag her yerde 4500 zaten 2 aydır. yanına 6k yazmıslar yersen büyük indirimArkadaşlar bi milyon konu açmaya gerek yok itopyada şuan monitörler 300 500 de olsa indirimde oradan aldığınız monitörden daha iyisi var olabilir. Ordan seçin.
280 hz rampage
![]()
Rampage PRIME PR27R280F 27" 280Hz 1ms HDMI DP Freesync Pivot Fast IPS FHD RGB Gaming Monitör | ITOPYA
Rampage PRIME PR27R280F 27" 280Hz 1ms HDMI DP Freesync Pivot Fast IPS FHD RGB Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile PRIME PR27R280F ITOPYA'dawww.itopya.com
Msi 180 hz
![]()
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.com