Neler Yeni

🔥İndirim 🔥 🔥 AOC Q27G2E 2K VA 155Hz Monitör 4999 TL🔥 🔥

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Cem
240hz 27" ips var ama fullhd alıp almamak arasında kararsızım yav renkler parlaklık ne alemde ?

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,337
İsim
Kadir
240hz 27" ips var ama fullhd alıp almamak arasında kararsızım yav renkler parlaklık ne alemde ?
Ne oynadığına bağlı FPS oynuyorsan yüksek hz alman daha mantıklı olabilir ama ben 144 165 240 hz monitörler kullandım hepsinin hz si aynı geldi bana ama full hd den 2k ya geçince çok farklı hissettim.
Ayrıca alacağın monitörün IPS panel olmasından çok panel kalitesi çok önemli.
Kullanım amacı > Panel kalitesi > panelin türü

zekiozbal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
zeki özbal
hocam ghostling var mı ölü pixel falan renkleri parlaklığı nasıl mprtsi vs olunca merak ettim görsel paylasır mısınız rica etsem kararsızım IPS renkte iyi diyorlar ama va da hız konusunda iyi ondan merak ettim renk vs olayını

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Cem
Ne oynadığına bağlı FPS oynuyorsan yüksek hz alman daha mantıklı olabilir ama ben 144 165 240 hz monitörler kullandım hepsinin hz si aynı geldi bana ama full hd den 2k ya geçince çok farklı hissettim.
Ayrıca alacağın monitörün IPS panel olmasından çok panel kalitesi çok önemli.
Kullanım amacı > Panel kalitesi > panelin türü
dizi-film agırlıklı kullanıyorum IPS öenmli benim icin uzaktan filmde izliyorum yansıma yapmaması ve renkler icin nasıl konudaki monitör?sizde var mı ?varsa baska monitör diger panellerle karsılastırabileceginiz bir fotograf atar mısınız ?

emreturk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Emre
R5 5600-4060 sistemle olur mu? Kullanan varsa yorumlarini bekliyorum

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,337
İsim
Kadir
R5 5600-4060 sistemle olur mu? Kullanan varsa yorumlarini bekliyorum
çok iyi olur ama daha iyi fırsat gelebilme ihtimali var diye düşünüyorum birkaç ay önce bu fiyata ikinci el bulunamıyordu alan para kaybetmez o kesin. Ben aldım ve paneli gayet kaliteli AOC panel üreticisi iyi markadır

emreturk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Emre
çok iyi olur ama daha iyi fırsat gelebilme ihtimali var diye düşünüyorum birkaç ay önce bu fiyata ikinci el bulunamıyordu alan para kaybetmez o kesin. Ben aldım ve paneli gayet kaliteli AOC panel üreticisi iyi markadır
fiyati nerdeyse 1080p lerle aynı, o yuzden kacirmak istemedim, gigabyte G24F-2 de 4200 e düşmüş ikilemde bıraktı ama iyi diyorsunuz hocam AOC deneyelim bir de :) sağolun

Top Bottom