Ne oynadığına bağlı FPS oynuyorsan yüksek hz alman daha mantıklı olabilir ama ben 144 165 240 hz monitörler kullandım hepsinin hz si aynı geldi bana ama full hd den 2k ya geçince çok farklı hissettim.240hz 27" ips var ama fullhd alıp almamak arasında kararsızım yav renkler parlaklık ne alemde ?
dizi-film agırlıklı kullanıyorum IPS öenmli benim icin uzaktan filmde izliyorum yansıma yapmaması ve renkler icin nasıl konudaki monitör?sizde var mı ?varsa baska monitör diger panellerle karsılastırabileceginiz bir fotograf atar mısınız ?Ne oynadığına bağlı FPS oynuyorsan yüksek hz alman daha mantıklı olabilir ama ben 144 165 240 hz monitörler kullandım hepsinin hz si aynı geldi bana ama full hd den 2k ya geçince çok farklı hissettim.
Ayrıca alacağın monitörün IPS panel olmasından çok panel kalitesi çok önemli.
Kullanım amacı > Panel kalitesi > panelin türü
çok iyi olur ama daha iyi fırsat gelebilme ihtimali var diye düşünüyorum birkaç ay önce bu fiyata ikinci el bulunamıyordu alan para kaybetmez o kesin. Ben aldım ve paneli gayet kaliteli AOC panel üreticisi iyi markadırR5 5600-4060 sistemle olur mu? Kullanan varsa yorumlarini bekliyorum
fiyati nerdeyse 1080p lerle aynı, o yuzden kacirmak istemedim, gigabyte G24F-2 de 4200 e düşmüş ikilemde bıraktı ama iyi diyorsunuz hocam AOC deneyelim bir de sağolunçok iyi olur ama daha iyi fırsat gelebilme ihtimali var diye düşünüyorum birkaç ay önce bu fiyata ikinci el bulunamıyordu alan para kaybetmez o kesin. Ben aldım ve paneli gayet kaliteli AOC panel üreticisi iyi markadır
1080p daha mantıklı olur g24f2 benceR5 5600-4060 sistemle olur mu? Kullanan varsa yorumlarini bekliyorum
4200 e 24 1080 ıps alacağıma 5000 e va 2k almak her türlü daha mantıklıfiyati nerdeyse 1080p lerle aynı, o yuzden kacirmak istemedim, gigabyte G24F-2 de 4200 e düşmüş ikilemde bıraktı ama iyi diyorsunuz hocam AOC deneyelim bir de sağolun