Fantastiktürk
80+ Bronze
Bu daha kötü bir model. Philips bundan net üstün.
Bu daha kötü bir model. Philips bundan net üstün.
https://www.n11.com/urun/asus-tuf-g...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
400 tl kuponla 10.5k ya bunu mu alıyorum o zaman nabıyorum?
Bu iki monitörün de pivot ayarı yok, belirtmek isterim fark etmemiş olabilirsiniz belki.
farkındayım da 7-8 e ne önerebilirsiniz pivot onemli degil sabit dursun ya da asus iyi midirBu iki monitörün de pivot ayarı yok, belirtmek isterim fark etmemiş olabilirsiniz belki.
Bizim ünlü lenovodan iyi miydi bu model PhilipsBu daha kötü bir model. Philips bundan net üstün.
Teşekkürler farkettim ama monitör koluyla kullanacağım önemli değil.Bu iki monitörün de pivot ayarı yok, belirtmek isterim fark etmemiş olabilirsiniz belki.
Tamamdır sağolasın.Bu daha kötü bir model. Philips bundan net üstün.
Klasiklerden; Dell G2724Dfarkındayım da 7-8 e ne önerebilirsiniz pivot onemli degil sabit dursun ya da asus iyi midir
Özellik olarak aynı sayılırlar bayağı denkler. Ama Philips daha iyi kalite kontrol Biliyorsunuz Lenovo'da sorun yaşayan çok oldu.Bizim ünlü lenovodan iyi miydi bu model Philips
Hocam peki bişey daha soracağım geçenlerde birde MSI düştü indirimde ya onla kıyaslarsak bu üç monitörü hangisi iyidir fiyat dusunmedenÖzellik olarak aynı sayılırlar bayağı denkler. Ama Philips daha iyi kalite kontrol Biliyorsunuz Lenovo'da sorun yaşayan çok oldu.
O zaman 6.7K'ya bu özellik için cok ucuz fiyat demiştim hatırlayan varsa. Daha iyi Philips 5.9K. Siz düşünün indirimi. Resmen FHD fiyatına.
275QF mi? O bunlara rakip bile değil. O 27GR75Q'nun rakibi. O monitör geniş gamut bile sayılmaz.Hocam peki bişey daha soracağım geçenlerde birde MSI düştü indirimde ya onla kıyaslarsak bu üç monitörü hangisi iyidir fiyat dusunmeden
bunlarda taksitte yok :S en bana uycak suan 10.5k 6 taksit asus gibi duruyoKlasiklerden; Dell G2724D
Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
2560 x 1440 QHD çözünürlüğe ve 3 tarafı ultra ince çerçeveye sahip 27″ Fast IPS panel sayesinde oyunun derinliklerine inin.www.gaming.gen.tr
Biraz daha güncellerden; AOC Q27G4X
AOC Q27G4X 27" 180Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot HDR400 QHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC Q27G4X 27" 180Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot HDR400 QHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile Q27G4X ITOPYA'dawww.itopya.com
G274qpf e2 wqhd275QF mi? O bunlara rakip bile değil. O 27GR75Q'nun rakibi. O monitör geniş gamut bile sayılmaz.