❌İndirim Bitti! 7.999 TL Philips Evnia 27M2N5500 27" 180Hz Pivot HDR400 QHD IPS Gaming Monitör

evet kendi monitörüme göre artıyı görmeyecek şekillerde yaptım fakat verimli bi sonuç alamadım

fotoya bakarsanız bu az gözükmüş hali bi de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normalde böyle gözüküyor Alıntıyı görüntüle
Monitörün kendi youtubendan hdr videosunu açar mısın? Orada da siyahlar böyle mi? HDRli video açınca otomatik hdr modu açılıyor

6 aydır kullanıyorum 8.500 TL almıştım. Fiyatını hak ediyor. Pivot özelliği var. Benimkinde ışık sızması nerdeyse yok ölü pikselde çıkmadı. Kurlumu basit
ben de yeni sipariş verdim en iyi ayarları nedir acaba yada sen ne kullanıyorsun

Monitörün kendi youtubendan hdr videosunu açar mısın? Orada da siyahlar böyle mi? HDRli video açınca otomatik hdr modu açılıyor
yok hocam daha öncede denedim aynı şekil otomatik hdr açılıyodur diye kendi işletim sisteminde böyle bir sorun yok ama windowstan açınca kafayı yiyo tüplü televizyona dönüşüyor monitör

yok hocam daha öncede denedim aynı şekil otomatik hdr açılıyodur diye kendi işletim sisteminde böyle bir sorun yok ama windowstan açınca kafayı yiyo tüplü televizyona dönüşüyor monitör
Bende de böyle oluyordu. Sonra bir şeyler yaptım düzeldi. Ne olduğunu hatırlamıyorum.
Microsoft store'dan 'Windows HDR Ayarlama' uygulamasını indir. Orayı takip ederek renk profili oluştur. HDR açtığın zaman o renk profilini seç.
Kumandadan home tuşuna basılı tut ve Resim modu yazan kısımda HDR yazıyor mu kontrol et.
Kendi uygulamasında sorun yoksa sorun monitör kaynaklı değildir. Sorun Windows ayarlarında da olabilir tarayıcıda da olabilir. Farklı tarayıcı ile dene

Bende de böyle oluyordu. Sonra bir şeyler yaptım düzeldi. Ne olduğunu hatırlamıyorum.
Microsoft store'dan 'Windows HDR Ayarlama' uygulamasını indir. Orayı takip ederek renk profili oluştur. HDR açtığın zaman o renk profilini seç.
Kumandadan home tuşuna basılı tut ve Resim modu yazan kısımda HDR yazıyor mu kontrol et.
Kendi uygulamasında sorun yoksa sorun monitör kaynaklı değildir. Sorun Windows ayarlarında da olabilir tarayıcıda da olabilir. Farklı tarayıcı ile dene
resim modunda grafik yazıyor tıklayınca eğlence moduna geçiyor hocam

resim modunda grafik yazıyor tıklayınca eğlence moduna geçiyor hocam
Resim modunda HDR yazmıyorsa ve dur/duraklat tuşuna basılı tutunca açılan menüde HDR Kapalı yazıyorsa HDR'yi açamadığın için bu sorunu yaşıyorsun demektir.
Bende windowstan HDR'yi açınca böyle oluyor mesela.
1000037958.webp1000037957.webp

Ekler

• IMG_1550.webp
    IMG_1550.webp
    1.4 MB · Hit: 28
  • WhatsApp Image 2025-07-02 at 18.13.36.webp
    WhatsApp Image 2025-07-02 at 18.13.36.webp
    2.7 MB · Hit: 20
Bi' ara fazla stokta kaldı yine aynı sitede almamıştım, bayadır takip ediyorum, bu sefer de kaçırdık. :LOL:

Bu siyahları daha gelişmiş yeni nesil IPS panel kullanan modellerden biri mi?

itopyanın ölü piksel politikası nasıl? diğer ürünlerinde pek tatlı tecrübelerim olmadı da

Geri