1ms hocam2K Olsada " Panel VA , 4 ms Tepki Süresi (GtG) "
GTG Nedir Biliyormusunuz ?1ms hocam
gray to gray monitörün yapabileceği en hızlı renk geçişiGTG Nedir Biliyormusunuz ?
Önemli Olan GTG Değerleri Zaten 1 Ms Veya 0,5 Ms Olması Birşeyi Değiştirmiyor Bunlar MPRT Değerlerigray to gray monitörün yapabileceği en hızlı renk geçişi
Mprt nedir dicem de bir şey anlamıcam..Önemli Olan GTG Değerleri Zaten 1 Ms Veya 0,5 Ms Olması Birşeyi Değiştirmiyor Bunlar MPRT Değerleri
Görüntü kalitesi ve ghosting düzeyi nasıl?gidip itopyadan aldım monitörü merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim
Görüntüsü nasıl bir foto atabilirmisin ?gidip itopyadan aldım monitörü merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim
İyi yapmışsınız bende viewsonic’in VA 2K 165hz’ini kullanıyorum 1.5 yıldıralah affetsin çektim bir tane indirim bitince pişman olurdum büyük ihtimalle
Görüntü kalitesi nasıl sence AOC panel üreticisi olduğu için iyi bir paneli vardır diye düşünüyorum beklentine göre nasıl?gidip itopyadan aldım monitörü merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim
görüntü kalitesi bana güzel geldi fhd 240 hz samsung dan geçtim daha önce hiç 2k kullanmadım çok da tecrübeli değilim ips de renkler çok çok güzel ama baktığımda çok para eklemek gerekiyo ben okadar para vermek istemedimGörüntü kalitesi ve ghosting düzeyi nasıl?
Alırken ips ile karşılaştırdın mı 2k fark vermeye değer mi
Görüntü kalitesi nasıl sence AOC panel üresticisi olduğu için iyi bir paneli vardır diye düşünüyorum beklentine gör
ghosting olayını nasıl yapcağım hakkında pek bilgim yokGörüntü kalitesi ve ghosting düzeyi nasıl?
Alırken ips ile karşılaştırdın mı 2k fark vermeye değer mi
Valla Kasımda Büyük İndirim Bekliyorum Ben Son Zamanlarda Çok Garip İndirim Geldi Teknoloji ÜrünlerineMprt nedir dicem de bir şey anlamıcam..
Kasım ayında daha fazla indirm olur mu çekeyim mi bitane bundan ?