155Hz i nasıl yapmışlar ya.
Kaldır o terörist ve işgalci (sözde) ülke bayrağını profilinden yahudi.
Utanmıyor musun böyle bir zamanda bunu yapmaya. Açıklamama gerek var mı?Yahudiysem kaldırmama gerek var mı?
Hayır utanmıyorum başka sorun varsa veya şikayetin yetkiliye bildirirsin.Utanmıyor musun böyle bir zamanda bunu yapmaya. Açıklamama gerek var mı?
Adam belki gerçekten Yahudi dir yani sonucta herkesin kendi dinî yasama özgürlüğü varHayır utanmıyorum başka sorun varsa veya şikayetin yetkiliye bildirirsin.
Onun için müslüman olmayan veya müslümana karşı olan herkes kötüdür.Adam belki gerçekten Yahudi dir yani sonucta herkesin kendi dinî yasama özgürlüğü var
Senin ne amaçla bunu yaptığını bilemem, ama en ufak bir vicdan sahibi olsan bu zamanda bunu yapamazdin. O yüzden iyi niyetli olduğunu düşünmek aptallıktan başka bir şey değil.Onun için müslüman olmayan veya müslümana karşı olan herkes kötüdür.
yeri bura değil birine karışmak senin haddine de değil.Senin ne amaçla bunu yaptığını bilemem, ama en ufak bir vicdan sahibi olsan bu zamanda bunu yapamazdin. O yüzden iyi niyetli olduğunu düşünmek aptallıktan başka bir şey değil.
bende aynı düşüncedeyim 1800 tl fazlasına 2k ıps 27 var kararsız kaldımyeri bura değil birine karışmak senin haddine de değil.
Hala 2k farka ips almalı mıyım onu düşünüyorum