Öneri İtopya Outlet Ürünleri Toplu Görebileceğiniz Websitesi

Canlı destek veya müşteri hizmetlerinden falan outlet ürünün akıbeti hakkında bilgi alabiliyor muyuz acaba?
Alamazsın diye biliyorum, gidip görmen lazım. Anca outletteki çalışanlar bilir oraya da direkt ulaşım yok, telefonla.

Arkadaşlar merhabalar,

Kendi yapmış olduğum siteyi önermek istiyorum. Herhangi bir para vs kazanmıyorum buradan zaten reklam vs de yok. Tüm ürünleri tek sayfada görebilirsiniz. Ben arada açıp güncelliyorum son güncellenme tarihini de görebilirsiniz.

Site: https://firsatgamingx.vercel.app

İtopyanın outlet mağazası Kartal'da bulunuyor. Google mapsden görebilirsiniz.

Not: Bu sitedeki fiyatlar doğru olan. İtopyada göreceğiniz fiyatlar farklı olabilir. Mağazalar seceneğinde outlette parantez içinde yazan fiyat doğru

Not2: Siteyi manuel güncelliyorum o yüzden bazen uzun süreler güncellenmeyebilir haberiniz olsun :D
KARTALA MI GİDİP ALMAMIZ GEREKİYOR

ben yarın gidicem arkadaşlar boş kasa alıcam. fotoğraf atarım buraya.

Evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasalar genelde kırıklar ama haberin olsun hazırlıklı ol :D
Screenshot_2.png
nasıl yani ne gibi kırıklıkları var? ne sorunu var bilgin varmı? bunu almayı düşünüyorum inşallah birşeyi yoktur. kardeşimin sistemde kasa yok.

Bazı fiyatlar bayağı iyi, eziğe çiziğe falan takılmam diyen arkadaşlar değerlendirebilir.

Alıntıyı görüntülenasıl yani ne gibi kırıklıkları var? ne sorunu var bilgin varmı? bunu almayı düşünüyorum inşallah birşeyi yoktur. kardeşimin sistemde kasa yok.
Hocam ben gittim baktım daha önceden kasalarda genel olarak darbe var. Kimisinin camı yok kimisinin ön kapağı kırık vs. Sağlam da olabilir ama ucuz olanlarda genelde bi problem var haberin olsun.

Bir gidiyormuşsun camı yok :D
Öyle şeyler var ben gördüm

Hocam ben gittim baktım daha önceden kasalarda genel olarak darbe var. Kimisinin camı yok kimisinin ön kapağı kırık vs. Sağlam da olabilir ama ucuz olanlarda genelde bi problem var haberin olsun.

Öyle şeyler var ben gördüm
tamam teşekkürler. inşallah buluruz 500 TL'ye kadar az hasarlı bişe.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,171,592
Üyeler
186,083
Son üye
Puuw1999
Geri