Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
1-2 Güne gidiyor o yazı.
Teşekkür ederim umarım ya. Aynen sabredemiyor.Hayırlı olsun umarım kazasız belasız gelirinsan sabredemiyor
Nerde yaşıyorsunuz?Kurye gelip direk bana mı getirecek yoksa farklı şubelere mi bırakacak dostum
Gelir biliyorum itopya guvenilir ama ne zaman gelir insan sabredemiyor![]()
Kargoya verildiğinde muhtemelen kargonun size olan uzaklığına bağlı 1-2 güne gelir dert etme. şimdiden hayırlı olsun.O kadar erken mi dostlar valla mutlu oldum yüzümde gülümsemeler açıyorben pazartesiye kadar sürer diye endişeleniyorum çok sağ olun
![]()
Bütün kargolarin bir aktarma merkezi vardır.Ilk önce bu aktarma merkezine gider oradan il-ilceye gore dağıtılır.Tahminim akşam şubeye ulaşır diğer gün elinde olur.Kurye gelip direk bana mı getirecek yoksa farklı şubelere mi bırakacak dostum
Gelir biliyorum itopya guvenilir ama ne zaman gelir insan sabredemiyor![]()
En geç yarına gelirİstanbul esenler
rica ederizO kadar erken mi dostlar valla mutlu oldum yüzümde gülümsemeler açıyorben pazartesiye kadar sürer diye endişeleniyorum çok sağ olun
![]()
ben de sipariş ettiğimde çok sabırsızdımHayırlı olsun umarım kazasız belasız gelirinsan sabredemiyor
Ups itopyadan alıyor teslimay subesine getiriyor ordan evine geliyorO kadar diyorsunben yanlış bilmiyorsam yanlissam düzeltin UPS itopyadan alıyor ordan Anadolu yakasına ordan Avrupa yakasında ki şubesine ordanda bana getiriyorlar ama o kadar hızlı gelir miki