Neler Yeni

İtopya Pc Satın Alma

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
selamun aleyküm arkadaşlar bir kaç sorum olacak ben şimdi inşallah yarınki abdullah abinin da 5 ini alacağım fakat bi sorum olacak kart limiti buna yetmiyor limit artırılabilirmi veyahut havale yaparken 24 saat içinde onaylama koşulu var stok biterse o zaman ne olacak ve son bi sorum daha kargodayken pc hasar görürse ne olacak

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,560
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
1) para yetişirse yetişir yetişmezse alamazsınız geçmiş olsun deriz.
2) hasar görürse bildirin değiştirirler.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,560
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
dostum çift kartla satın alma varmış olurmu
o kadar detaylı bilmiyorum ama hocam özetle karşı tarafa para vakitlice giderse alırsınız
yine de isterseniz tekrar bi konu açın çift kart işlemleri sorun belki deneyen varsa bilgilendirir.

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
selamun aleyküm arkadaşlar bir kaç sorum olacak ben şimdi inşallah yarınki abdullah abinin da 5 ini alacağım fakat bi sorum olacak kart limiti buna yetmiyor limit artırılabilirmi veyahut havale yaparken 24 saat içinde onaylama koşulu var stok biterse o zaman ne olacak ve son bi sorum daha kargodayken pc hasar görürse ne olacak
İtopya, Kargoyu 2 Haftada Gönderiyorlar Fakat Sıkıntı Çıkmıyor Çıksada Aramak Yerine Mağzaya Gideceksin Zaten Mağzası Bile Kapısına Kadar Dolu PC Almak İçin 2-3 Saat Bekledim Mağaza’da Telefonlarıda Daha Meşgul Oluyor Ama Sıkıntı Çıkmaz Merak Etme Çıksada Mağzaya Git

Aleyküm selam, havaleyi seçip alımın onaylanırsa parayı göndermek için 2-3 gün süren var diye biliyorum. havale ile alıp parayı 2-3 gün içinde gönderirsen siparişin onaylanır.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Aleyküm selam, havaleyi seçip alımın onaylanırsa parayı göndermek için 2-3 gün süren var diye biliyorum. havale ile alıp parayı 2-3 gün içinde gönderirsen siparişin onaylanır.
tamamda hocam stok biterse da sistemleri sen bilmyon sanırsam :D

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
hocam ben sistemleri iyi biliyorum merak etme :) havale ile seçip siparişin onaylanırsa sistem bitse de. atom bombası da düşse sen 2-3 gün içinde havaleyi yaparsan sistemin gelir
eyw adamsın hocam

Top Bottom