Neler Yeni

Itopya phoenıx-3050 v2 alınır mı?(rtx 3050 i3 13100F)

schewesa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
alp eren kozan
Hocam bu forumda herkesin yorumu dikkate alınmaz. Bazı kişiler sınırsız para varmışçasına yorum yapıyor. Herkes kendi cebine göre alışveriş yapmalı. Sen buradakilere bakarak sistem alırsan 50 bin liralık olursun. Haberin olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun oynamak için kullanacaksan kesinlikle nvidia ekran kartı al, amd alma. Ekran kartında oyun teknolojisi konusunda nvdia, amd'yi her türlü yer.
4060 lı sistemi bekleyip almak en iyi seçeneğim o zaman

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,290
İsim
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Talha Keyhidar
4060 lı sistemi bekleyip almak en iyi seçeneğim o zaman
Ben senin yerinde olsaydım öyle yapardım. Amd işlemci ve nvidia ekran kartı kombinasyonu oyun bilgisayarları için sürekli tercih edilir. Amd işlemci fiyatına göre iyi performans sunar, intel'den daha ucuzdur. Nvidia ekran kartı da oyun oynama konusunda amd ekran kartlarının önündedir. Hazır sistemlerin çoğu da bu kombinasyonu kullanır. Ben senin yerinde olsam tercihimi bu yönde kullanırdım. Başka sistem bulabilirsen, onları da değerlendirebilirsin.

Ben senin yerinde olsaydım öyle yapardım. Amd işlemci ve nvidia ekran kartı kombinasyonu oyun bilgisayarları için sürekli tercih edilir. Amd işlemci fiyatına göre iyi performans sunar, intel'den daha ucuzdur. Nvidia ekran kartı da oyun oynama konusunda amd ekran kartlarının önündedir. Hazır sistemlerin çoğu da bu kombinasyonu kullanır. Ben senin yerinde olsam tercihimi bu yönde kullanırdım. Başka sistem bulabilirsen, onları da değerlendirebilirsin.
AMD işlemci + Nvidia ekran kartı = Fiyat performans oyun bilgisayarı

schewesa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
alp eren kozan

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,192
İsim
Qwerty1029384756
Bunu almaya karar verdim ama alırken bir şey yükseltmemi önerir misiniz direkt bu haliyle güzelmi
Gerekmiyor. İşlemciyi düşürebilirsiniz isterseniz 14100F pek özellikli olduğunu düşünmüyorum.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,290
İsim
1
Bunu almaya karar verdim ama alırken bir şey yükseltmemi önerir misiniz direkt bu haliyle güzelmi
14100f işlemcisini tavsiye etmiyorum kötü bir işlemci
ekran kartı zaten kalitesiz ısınma sorunlu ventus
psu desen hiç güven vermiyor...

schewesa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
alp eren kozan
14100f işlemcisini tavsiye etmiyorum kötü bir işlemci
ekran kartı zaten kalitesiz ısınma sorunlu ventus
psu desen hiç güven vermiyor...

Zaten daha bir ay bekleyeceğim eğer attığınız sistemin parasını toplayabilirsem onu alırım ama benim için zor

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,290
İsim
1
Zaten daha bir ay bekleyeceğim eğer attığınız sistemin parasını toplayabilirsem onu alırım ama benim için zor
kampanyalı bi sistem de çıkabilir o süre zarfında bekleyin almışken benim attığım gibi bişey alın hocam sonra pişman olmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,436
Üyeler
166,211
Son üye
rafa silva 27
Top Bottom