Sistem linkini atabilirmisinizSelamlar, itopyada satılan queen 1 sistem nasıldır amd yazılımıyla uğraşmak istemiyorum rahat edemiyorum kendimden bilirim, sizce nasıldır alınır mı? aynı paraya neler var
Hocam GoodRam bayagi bilindik bir marka, Suan kullaniyorum memnunum. Abdullah hocam da daha once sistemlerinde kullanmisti.Hocam psu bence kötü ramler goodram markayı pek duymadım ssde goodram ram parçadan kısmışlar sanırsam pek adını duymadğım markalar bence alınmaz
Sistem linkini atabilirmisiniz
Hocam o zaman butceyi biraz arttirabilirseniz bunu almanizi tavsiye ederim:ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıitopya.com
3050 li sistemi bence alabilirsiniz hocamtaksitle 12k oluyor benim attığım başkan maalesef
Biraz sayılmaz bu sankiHocam o zaman butceyi biraz arttirabilirseniz bunu almanizi tavsiye ederim:
Hero 5A - Game Garaj
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Öyle yapmayı düşünüyorum, valo cs lol yani başka oynamicam oyun zaten3050 li sistemi bence alabilirsiniz hocam
hocam lafınızdan ayrı sistemlerde kullanıldığı için her parça iyi olmuyor veya referans olmuyor stok bitirmek için koyuyorlar bu markalarıHocam GoodRam bayagi bilindik bir marka, Suan kullaniyorum memnunum. Abdullah hocam da daha once sistemlerinde kullanmisti.