İtopya Queen 1 alınır mı

ezmre

80+
Reaksiyon skoru
58
Selamlar, itopyada satılan queen 1 sistem nasıldır amd yazılımıyla uğraşmak istemiyorum rahat edemiyorum kendimden bilirim, sizce nasıldır alınır mı? aynı paraya neler var

Hocam alinmaz bence. Ikinci el bakariz Istanbul iciysen

Hocam psu bence kötü ramler goodram markayı pek duymadım ssd'de goodram ram parçadan kısmışlar sanırsam pek adını duymadğım markalar bence alınmaz

Hocam psu bence kötü ramler goodram markayı pek duymadım ssde goodram ram parçadan kısmışlar sanırsam pek adını duymadğım markalar bence alınmaz
Hocam GoodRam bayagi bilindik bir marka, Suan kullaniyorum memnunum. Abdullah hocam da daha once sistemlerinde kullanmisti.

Hocam biraz çıkabilirseniz bunu öneririm eskidenki gibi amd nin yazılımları kötü değil
taksitle 12k oluyor benim attığım başkan maalesef 😔

Hocam GoodRam bayagi bilindik bir marka, Suan kullaniyorum memnunum. Abdullah hocam da daha once sistemlerinde kullanmisti.
hocam lafınızdan ayrı sistemlerde kullanıldığı için her parça iyi olmuyor veya referans olmuyor stok bitirmek için koyuyorlar bu markaları
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

neden hiçbir hazır sistemde samsung ssd göremiyoruz f/p kavramının dışına çıktığı için değil sadece diğer ürünlerin stoklarını eritmek için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,149
Üyeler
198,244
Son üye
ogkgn
Geri