Neler Yeni

İtopya Razer Blacksharv2xin yanında kulaklık standı mı hediye ediyor

Tolgaavc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Tolga
üstteki arkadası okusana bi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kulaklık bendede var takmadığım zaman dışarıya çok ses veriyo bu sorun değilde müzik dinlerkenki sesi bana çok yetersiz geliyor nereden arttıracağım konusunda fikrim yok daha önce bi kaç programını indirip denemiştim becerememiştim keşke müzikleri daha yüksek sesle dinleyebilsem bilen biri yardımcı olursa sevinirim
ben oyun için kullanıcam kulaklık iyi mi kanka biliyo musun

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,566
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mustafa
Kanka bu kulakligi alma cok kalitesiz arkadas bi ara indirimde 250 TL ye mi ne aldi itopya abkara acilisi filan oldugu zamanlar ayni paraya oldugu gibi satti razer kulaklikda iyi degil mouse ve klavye konusunda basarili ama kulakligi yapamiyorlar butceni buyut hyperx cloud 2 al ya da bu paraya daha kaliteli arastir
bu kulaklığı kullandınmıda kötü diyebiliyorsun piyasadaki kendi fiyat bandındaki bütün kulaklardan güzel benim şahsi fikrim bütçen varsa cloud2 alınabilir ama v2x kötü bir kulaklık değil

punisher34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
punisher
Bu kulaklık mı alınır yoksa hyperx veya steelseries mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mustafa

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
burak karadağ
bu kulaklığı kullandınmıda kötü diyebiliyorsun piyasadaki kendi fiyat bandındaki bütün kulaklardan güzel benim şahsi fikrim bütçen varsa cloud2 alınabilir ama v2x kötü bir kulaklık değil
ben kulaklığa kötü demedim ki müzik dinlerken beni hiç tatmin etmiyor sesi arttırmam gerek dedim

üstteki arkadası okusana bi

ben oyun için kullanıcam kulaklık iyi mi kanka biliyo musun
ben 400 tl ye almıştım abdullah'ın indirimlerinde 400 tl ye alışıma göre memnunum da şuan bu kulaklığa 900 tl vermezdim. biraz daha ekler cloud 2 alırdım

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,350
İsim
Selim
v2x kötü maalesef
Ben kullanıyorum gayet güzel neyini beğenmiyorsanız anlamiyorum ki. Yüksek ses olsa iyi güzel de ben şu halini bile %70den yukarı çıkarmıyorum bu kadar mı onemsemiyorsunuz kulak sağlığınızı.

Tolgaavc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Tolga
Ben kullanıyorum gayet güzel neyini beğenmiyorsanız anlamiyorum ki. Yüksek ses olsa iyi güzel de ben şu halini bile %70den yukarı çıkarmıyorum bu kadar mı onemsemiyorsunuz kulak sağlığınızı.
evet neyine kötü diyolar anlamadım aldım sipariş ettim bile ben ama iade mi etsem

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,350
İsim
Selim

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,350
İsim
Selim
900 e aldım

Piyasada ki en ucuz fiyat buydu
Bu fiyata pahalı hocam biraz daha ekleyip ses kartlı model olan v2yi alabilirsiniz.https://www.beko.com.tr/kulaklik/razer-blackshark-v2-kbl-kulaklik-ses-goruntu-sistemleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,122
Üyeler
163,781
Son üye
boranlex
Top Bottom