Neler Yeni

🔥İndirim İtopya Razer v3 hyperspeed 1400 TL

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
Ağır mouse candır ya ama hiç hafif mouse kullanmadim denemek lazım razer mouseler çok hoşuma gidiyor tasarım olarak hem de uygulaması çok güncel
Yok be kardeşim zamanında ben de ağır kullandım. Hafif mousea geçince anladım ne rahatlık varmış ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar elim biraz büyük alınır mı fps oyunları için sizce ?
Aşırı büyük değilse al. Benim kuzenim eli büyük o fps oyunları için kullanıyor baya memnun. V2 olanını eskitti bu modele geçti baya begenmiş.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,750
İsim
Selim
Yok be kardeşim zamanında ben de ağır kullandım. Hafif mousea geçince anladım ne rahatlık varmış ya.
razer v3 basilisk buna göre daha mı ağır sence yoksa aralarında fazla fark yok mu

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
Rtings diye bir site var arkadaslar mouseları ordan karşılaştırın cok detaylı baya iyi site

razer v3 basilisk buna göre daha mı ağır sence yoksa aralarında fazla fark yok mu

Kardesim v3 basilisk kabloluymuş ben olsam direkt gecerim kablosuza agirlik olarak da 13gram daha ağır ama bisi olmaz.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,750
İsim
Selim
Rtings diye bir site var arkadaslar mouseları ordan karşılaştırın cok detaylı baya iyi site

Kardesim v3 basilisk kabloluymuş ben olsam direkt gecerim kablosuza agirlik olarak da 13gram daha ağır ama bisi olmaz.
Şimdi fark ettim mouseler aynı gibi duruyor ben 45gr olan mouselerden sandım çokta ağırlık farkı yokmuş aralarında ozaman ve kablosuz mouselere bi türlü ısınamadım gecikme filan olur diye

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
Şimdi fark ettim mouseler aynı gibi duruyor ben 45gr olan mouselerden sandım çokta ağırlık farkı yokmuş aralarında ozaman ve kablosuz mouselere bi türlü ısınamadım gecikme filan olur diye
Kardeşim gecikme olmuyor. Hyperspeed mouseların gecikmesi de baya düşük diğer kablosuz oyuncu mouselarina göre. Eskide kaldı o gecikmeli dandik mouselar.

Kablosuz büyük rahatlık ve daha iyi mouse kontrolü sağlıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fersi Şen
mouse yanar yaaa Al geç işte bi daha nerde bulacaksınız bu fiyata mouse

SycsıoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hasan uluk
Sadece pil beni düşündürüyor ne kadar gider acaba pili ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Serkan Tuna
mouse önerisi konusu açtım yardımcı olabilir misiniz?

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Dax Saz
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Alparslan Koç
Çektik bakalım 1 tane ağır mouse seviyorum zaten yeni kırılmıştı diğeri iyi oldu bu indirim

adral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
a a
ikea ladda / panasonic eneloop 1900mah şarjlı pille ışığı açıkken yaklaşık 10 gün civarı gidiyor. Kutusundan çıkan pil çok daha uzun bir süre götürmüştü

Alacak olanlar makro kullanmak için razerın synapse 3 denilen çöp ötesi programını kurmaları gerekeceğini bilerek alsınlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,661
Üyeler
163,031
Son üye
Cryptology
Top Bottom