LIONN
80+
Dahası
Bilemiyorum650 WİRELLES DEN GEÇİLİRMİ BUNA
Bilemiyorum650 WİRELLES DEN GEÇİLİRMİ BUNA
Şimdi razer v3 basilisk kullanıyorumKral ben aslında yine seviyorum hero x var bende ağırlık full takılı ikisini yan yana kullandım baktım Yani ikisininde ayrı güzellikleri var ayrı avantajları var fln Hafif mouse da bu mouse iyimiş
Yok be kardeşim zamanında ben de ağır kullandım. Hafif mousea geçince anladım ne rahatlık varmış ya.Ağır mouse candır ya ama hiç hafif mouse kullanmadim denemek lazım razer mouseler çok hoşuma gidiyor tasarım olarak hem de uygulaması çok güncel
Aşırı büyük değilse al. Benim kuzenim eli büyük o fps oyunları için kullanıyor baya memnun. V2 olanını eskitti bu modele geçti baya begenmiş.Arkadaşlar elim biraz büyük alınır mı fps oyunları için sizce ?
razer v3 basilisk buna göre daha mı ağır sence yoksa aralarında fazla fark yok muYok be kardeşim zamanında ben de ağır kullandım. Hafif mousea geçince anladım ne rahatlık varmış ya.
razer v3 basilisk buna göre daha mı ağır sence yoksa aralarında fazla fark yok mu
Kardesim v3 basilisk kabloluymuş ben olsam direkt gecerim kablosuza agirlik olarak da 13gram daha ağır ama bisi olmaz.razer v3 basilisk buna göre daha mı ağır sence yoksa aralarında fazla fark yok mu
Şimdi fark ettim mouseler aynı gibi duruyor ben 45gr olan mouselerden sandım çokta ağırlık farkı yokmuş aralarında ozaman ve kablosuz mouselere bi türlü ısınamadım gecikme filan olur diyeRtings diye bir site var arkadaslar mouseları ordan karşılaştırın cok detaylı baya iyi site
Mesaj otomatik birleştirildi:
Razer Basilisk V3 vs Razer Basilisk V3 X HyperSpeed Side-by-Side Mouse Comparison
The Razer Basilisk V3 and the Razer Basilisk V3 X HyperSpeed are gaming mice in the same lineup. The [nolink:Basilisk V3] is a wired-only model with somewhat better gaming performance. It also has more RGB lighting and a scroll wheel that supports tilt inputs and free-scrolling. On the other...www.rtings.comMesaj otomatik birleştirildi:
Kardesim v3 basilisk kabloluymuş ben olsam direkt gecerim kablosuza agirlik olarak da 13gram daha ağır ama bisi olmaz.
Kardeşim gecikme olmuyor. Hyperspeed mouseların gecikmesi de baya düşük diğer kablosuz oyuncu mouselarina göre. Eskide kaldı o gecikmeli dandik mouselar.Şimdi fark ettim mouseler aynı gibi duruyor ben 45gr olan mouselerden sandım çokta ağırlık farkı yokmuş aralarında ozaman ve kablosuz mouselere bi türlü ısınamadım gecikme filan olur diye
Kablosuz büyük rahatlık ve daha iyi mouse kontrolü sağlıyorŞimdi fark ettim mouseler aynı gibi duruyor ben 45gr olan mouselerden sandım çokta ağırlık farkı yokmuş aralarında ozaman ve kablosuz mouselere bi türlü ısınamadım gecikme filan olur diye
Ben viper v3 hyperspeed sanmıştımhttps://www.itopya.com/razer-basilisk-v3-x-hyperspeed-kablosuz-gaming-mouse_u24864 bu üründen bahsediyor galiba