🔥İndirim İtopya Razer v3 hyperspeed 1499 TL

linki tahmin ediyoruz herhalde

Link var mı acaba? Ben viper v3 hyperspeed modelini aktif kullanıyorum. Ağırlığını Aaa pil adaptörü alıp Aaa pil kullanarak önemli ölçüde azaltabilirsiniz bilginiz olsun. Şarjlı pil ile 1.5 ay civarı dayanıyor.

Son düzenleme:
Arkadaş bu mouse pilden dolayı bir tık ağır ama ergonomisi vs harika ya. Bunun eski modelini diğer mouselarla karsilastirdigim bir videom bile var youtubeda. Bu v3 modeli daha da iyi ve sorunsuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Büyük ele de uyuyor orta ele de. Çok büyük eliniz varsa uymayabilir

Ulan alasım geldi ya 😄

Ajazz 159P elime küçük geliyor kablosuz mouse arıyorum alınır mı?

Arkadaş bu mouse pilden dolayı bir tık ağır ama ergonomisi vs harika ya. Bunun eski modelini diğer mouselarla karsilastirdigim bir videom bile var youtubeda. Bu v3 modeli daha da iyi ve sorunsuz

Büyük ele de uyuyor orta ele de. Çok büyük eliniz varsa uymayabilir

Ulan alasım geldi ya 😄
650 WİRELLES DEN GEÇİLİRMİ BUNA

cobra pro indiriminden sonra insanın bunu alası gelmiyor

Ulan normalde ağır mouse severim bunu aliyim dedim indirim varken yedek durur fln Söğütözü mağazından 1400 tl ye aldım Bunu kullanınca ağır mouse daha kullanmam acayip mouse bu razer
Ağır mouse candır ya ama hiç hafif mouse kullanmadim denemek lazım razer mouseler çok hoşuma gidiyor tasarım olarak hem de uygulaması çok güncel

Ağır mouse candır ya ama hiç hafif mouse kullanmadim denemek lazım razer mouseler çok hoşuma gidiyor tasarım olarak hem de uygulaması çok güncel
Kral ben aslında yine seviyorum hero x var bende ağırlık full takılı ikisini yan yana kullandım baktım Yani ikisininde ayrı güzellikleri var ayrı avantajları var fln Hafif mouse da bu mouse iyimiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,348
Üyeler
183,415
Son üye
İsmail.001
Geri