🔥İndirim İtopya Razer v3 hyperspeed 1499 TL

Ağır mouse candır ya ama hiç hafif mouse kullanmadim denemek lazım razer mouseler çok hoşuma gidiyor tasarım olarak hem de uygulaması çok güncel
Yok be kardeşim zamanında ben de ağır kullandım. Hafif mousea geçince anladım ne rahatlık varmış ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar elim biraz büyük alınır mı fps oyunları için sizce ?
Aşırı büyük değilse al. Benim kuzenim eli büyük o fps oyunları için kullanıyor baya memnun. V2 olanını eskitti bu modele geçti baya begenmiş.

Rtings diye bir site var arkadaslar mouseları ordan karşılaştırın cok detaylı baya iyi site

razer v3 basilisk buna göre daha mı ağır sence yoksa aralarında fazla fark yok mu

razer v3 basilisk buna göre daha mı ağır sence yoksa aralarında fazla fark yok mu
Kardesim v3 basilisk kabloluymuş ben olsam direkt gecerim kablosuza agirlik olarak da 13gram daha ağır ama bisi olmaz.

Rtings diye bir site var arkadaslar mouseları ordan karşılaştırın cok detaylı baya iyi site

Kardesim v3 basilisk kabloluymuş ben olsam direkt gecerim kablosuza agirlik olarak da 13gram daha ağır ama bisi olmaz.
Şimdi fark ettim mouseler aynı gibi duruyor ben 45gr olan mouselerden sandım çokta ağırlık farkı yokmuş aralarında ozaman ve kablosuz mouselere bi türlü ısınamadım gecikme filan olur diye

Şimdi fark ettim mouseler aynı gibi duruyor ben 45gr olan mouselerden sandım çokta ağırlık farkı yokmuş aralarında ozaman ve kablosuz mouselere bi türlü ısınamadım gecikme filan olur diye
Kardeşim gecikme olmuyor. Hyperspeed mouseların gecikmesi de baya düşük diğer kablosuz oyuncu mouselarina göre. Eskide kaldı o gecikmeli dandik mouselar.

Kablosuz büyük rahatlık ve daha iyi mouse kontrolü sağlıyor

mouse yanar yaaa Al geç işte bi daha nerde bulacaksınız bu fiyata mouse

Çektik bakalım 1 tane ağır mouse seviyorum zaten yeni kırılmıştı diğeri iyi oldu bu indirim

ikea ladda / panasonic eneloop 1900mah şarjlı pille ışığı açıkken yaklaşık 10 gün civarı gidiyor. Kutusundan çıkan pil çok daha uzun bir süre götürmüştü

Alacak olanlar makro kullanmak için razerın synapse 3 denilen çöp ötesi programını kurmaları gerekeceğini bilerek alsınlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,164
Üyeler
183,394
Son üye
M.Bedirhan
Geri