İtopya REZALETİ teknik servisten gelen kasa bozuk geldi

Alperenko

80+
Reaksiyon skoru
66
2 ay önce falan teknik servise gönderdiğim kasa geldi 20 iş günü olan süreyi hayli hayli aştılar zaten bundan bahsetmiyorum bile sözde ramlarle işlemcini değişti ama hala aynı sorun devam ediyor bilgisayarda açılmıyor bilgisayar bu durumda ne yapmam lazım direk thh ye mi başvurayım itopyaya mı yazayım. Ben bu kadar mağdur olduktan sonra para iadeside istemiyorum şahsen daha üst model bi bilgisayarla değiştirme şansım olur mu acaba

İtopya pişmanlıktır. 10 eylülde aoc agon pro 390 hz bir monitör aldım monitörde 4 adet en az stuck pixel var köşesinden ses geliyor. Sitede iade/iptal butonu yok. Bir gün içinde kendilerine mail ile ulaştım. Ups kargoya vermem gerekiyormuş kargonun şubesi yok. Ve monitörü gönderdikten sonra 5 iş günü işlem süresi 20 günde servis işlem süreciymiş. Ben sıfır alınan ayıplı ürünü servise göndermek zorunda değilim. Kendilerini bugün THH şikayet edeceğim. 14 günlük iade sürem dolmadı zorluk çıkarıyorlar monitörü göndericem 25 iş günü hem param onlarda kalacak hem monitörsüz kalacağım. Monitörü ayıplı şekilde THH kararı çıkana kadar kullanırım karar %100 lehime sonuçlanacak sonrasında misli ile değişim yaptırır olmadı avukat arkadaşla icraya veririm.
Kısacası bu firmadan ürün falan almayın. Sorun yaşadığınız zaman tek çözüm yolunuz THH. Donanimarsivi forumda anca para ile reklam yapmayı bilirler. @itopya.com

Bende garantiye monitör gönderdim 1 haftadır sms gelicek sms gelicek diye boş atıyorlar bakalım ne olacak ne UPS kargodan sms geldi ne itopyadan :D Ama ne hikmetse bir yerlerden Sms gelecek diyor itopya her seferinde.

Bende garantiye monitör gönderdim 1 haftadır sms gelicek sms gelicek diye boş atıyorlar bakalım ne olacak ne UPS kargodan sms geldi ne itopyadan :D Ama ne hikmetse bir yerlerden Sms gelecek diyor itopya her seferinde.
Hiç göndermeseydin keşke bunlara ürün göndersen takip edeceğin bir ekran bile yok. Ürünün başına ne geldiği belirsiz. 20-25 iş günü sonunda monitörde sorun yoktur diye geri bile kargolayabilirler. Onlarla onların dilinden konuşmak gerek.

Hiç göndermeseydin keşke bunlara ürün göndersen takip edeceğin bir ekran bile yok. Ürünün başına ne geldiği belirsiz. 20-25 iş günü sonunda monitörde sorun yoktur diye geri bile kargolayabilirler. Onlarla onların dilinden konuşmak gerek.
Valla hocam UPS kargonun şubesi de yokmuş haritalarda görünüyordu 3-4 yer gezdim mh yi aradım fln zar zor verdim monitörü de yani sistemleri rezalet ama mecbur beklicez bakalım ne olacak.

Önce itopyayı arayıp durumu belirtmeli miyim yoksa direk thh mi
Belirtsende birsey değişmiyor adamlar vurdum duymaz Rabia diye bir kadın bakıyor kendinden haberi yok. Direkt e-devletten fatura ile başvurunu yap.
Valla hocam UPS kargonun şubesi de yokmuş haritalarda görünüyordu 3-4 yer gezdim mh yi aradım fln zar zor verdim monitörü de yani sistemleri rezalet ama mecbur beklicez bakalım ne olacak.
Ben o kadar e-ticaret alışverişi yaptım böyle iğrenç bir site görmedim incehesapta iade ettiğim üründe oldu 3 günde iadem onaylandı. Hepsiburada diğer e ticaret sitelerinin hiçbirinde bu tarz bir saçmalık görmedim. 20-25 gün haber alamayacaksın o kadar sorumsuzlarki hergün arayıp ürünün durumunu sen soracaksın. Takip edebileceğin bir ekranları yok sitelerinde bir kere iade talebi başlatacağın bir buton bile yok. Forumlara reklam verip müşteri çekmeye çalışacaklarına önce sitelerini düzeltip müşterileri memnun etsinler. THH kararından sonra acıbadem mağazalarına gidip onlara güzel sürprizler yapacağım.

Geri