Neler Yeni

İtopya sipariş hakkında

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Dostum itopya ve onun gibi siteler dolandırıcı değil paranı çalmaz,yemez vs... fakat kargo süreçleri konusunda özellikle şu korona döneminde bir şey diyemeyeceğim sadece beklemek lazım :)
Biliyorum dostum annemi ve babamı bu sayede ikna edebildim çünkü önceden 600tl lik kulaklık aldım haliyle ucuz olmadığı için 😁 annem ve babamda guvendi yerini gösterdim magazisini gösterdim aldık ama işte insan sabırsız ilk defa böyle güzel bie bilgisayarım olacak sabırsızlanıyorum

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,462
İsim
Sarp Yılmaz
Biliyorum dostum annemi ve babamı bu sayede ikna edebildim çünkü önceden 600tl lik kulaklık aldım haliyle ucuz olmadığı için 😁 annem ve babamda guvendi yerini gösterdim magazisini gösterdim aldık ama işte insan sabırsız ilk defa böyle güzel bie bilgisayarım olacak sabırsızlanıyorum
Bende ekim 2019 sinerjiden aldım ve 4 günde geldi baya sabırsızdım, hayırlı olsun ne diyelim :)

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hocam vazgeçtim şimdi geri göndersem kim bilir ne yaparlar ürüne ne zaman kargoya verirlen falan
Yok, ürünü göndermen için demedim. Alışveriş yapmam vs. demiştin ya.
Ülkede nereye elini uzatsan elinde kalıyor, nereden alırsan al, illa ki sorun yaşarsın.
Güzel kampanyalar olabiliyor, değerlendirebilirsin.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Bende ekim 2019 sinerjiden aldım ve 4 günde geldi baya sabırsızdım, hayırlı olsun ne diyelim :)
Sadece şundan tedirginim 1 hafta öncede siparişler 1 haftada kargoya verilir diyordu şimdide üstüne bayramda calismadilar sistemler birikti ve dahada uzun sürede gelir diye korkuyorum 😁

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
merhaba sana önerim kargon gelince kargocu kaçmada aç bak. ben 6 ay önce sistem toplamıştım evde yoktum annem bilmeden almış eve gelip açtığımda kasamda yamukluk gördüm ne kargo şirketi nede aldığım yer sahiplenmedi bende uğraşamadım vaktim yoktu kaldı öyle.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
merhaba sana önerim kargon gelince kargocu kaçmada aç bak. ben 6 ay önce sistem toplamıştım evde yoktum annem bilmeden almış eve gelip açtığımda kasamda yamukluk gördüm ne kargo şirketi nede aldığım yer sahiplenmedi bende uğraşamadım vaktim yoktu kaldı öyle.
Tamamdır dostum o şekilde yapacağım zaten bırakmam hiç bir türlü

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Yok, ürünü göndermen için demedim. Alışveriş yapmam vs. demiştin ya.
Ülkede nereye elini uzatsan elinde kalıyor, nereden alırsan al, illa ki sorun yaşarsın.
Güzel kampanyalar olabiliyor, değerlendirebilirsin.
Belki bir gün... :D

Top Bottom