şu an ulaşamam acil bir şey varsa bilen birisi söylesinDostum sana kim yardım edecek? Ara müşteri hizmetlerini sor.
Bukdar telaş yapmana gerek yok 1 dakikalık bir arayış ile birinin daha bu sorunu yaşadığını gördüm . Müşteri hizmetleri ile iletişime geçmiş 2 gün içinde para iadesi yapmışlar.şu an ulaşamam acil bir şey varsa bilen birisi söylesin
niye para iadesi yapsınlarki sistemi göndersinler sebebi yokken iade olurmu bana kasayı göndersinler 6 gündür hazırlanıyor diyordu bugün faturalanıyorduBukdar telaş yapmana gerek yok 1 dakikalık bir arayış ile birinin daha bu sorunu yaşadığını gördüm . Müşteri hizmetleri ile iletişime geçmiş 2 gün içinde para iadesi yapmışlar.
Bilmiyorum sadece bunu yaşayan başka birinin başından geçen olayı yazdım .niye para iadesi yapsınlarki sistemi göndersinler sebebi yokken iade olurmu
kanka bidaha kim yeni sistemi sipariş edip gelmesini beklicek zaten 10 gündür bekliyorumKardeşim yat uyu dert edecek bir şey yok en fazla paran iade edilir. Dolandırılmıyorsun sonuçta.
Dostum az önce benimde başıma geldi tüm itopyada yaşanan bir sorun anladığım kadarıyla https://forum.donanimarsivi.com/konu/itopya-siparisim-kayboldu.1001924/#post-9034308hazır sistem siparişim vardı bu gün sipariş faturalanıyor diyodu az önce baktım siparişiniz bulunmamaktadır diyor sipariş kalktı neden böyle oldu acil yardım edermisiniz
Alıntıyı görüntüle
Aynı anda 1 den fazla kişinin başına gelmesi tesadüf mü yoksa genel sorun mu acaba genel sorun değildir umarım yoksa 10 gün değil 10 aya sistem yüzü göremeyiz.Arada oluyor o sorun bende sistem aldığımda olmuştu mail atmıştım düzeltmişlerdi