İtopya siparişim kaç günde gelir?

Reaksiyon skoru
10
Cuma günü öğle saatlerinde İtopya’dan hazır sistem siparişi verdim. Üç iş günü geçmesine rağmen hâlâ “Hazırlanıyor” aşamasına geçmedi, sadece “Ödeme Onaylandı” kısmında duruyor. Salı ve Çarşamba günleri tatil olduğu için siparişin ne zaman elime ulaşacağını merak ediyorum.
Şikayetvar’da 25 gün bekleyen birini gördüm, açıkçası biraz endişelenmeye başladım. Benzer durum yaşayan var mı? Ortalama kaç günde teslim ediliyor? İlk defa internetten PC sipariş ediyorum.

1761589471743.webp

Cuma günü öğle saatlerinde İtopya’dan hazır sistem siparişi verdim. Üç iş günü geçmesine rağmen hâlâ “Hazırlanıyor” aşamasına geçmedi, sadece “Ödeme Onaylandı” kısmında duruyor. Salı ve Çarşamba günleri tatil olduğu için siparişin ne zaman elime ulaşacağını merak ediyorum.
Şikayetvar’da 25 gün bekleyen birini gördüm, açıkçası biraz endişelenmeye başladım. Benzer durum yaşayan var mı? Ortalama kaç günde teslim ediliyor? İlk defa internetten PC sipariş ediyorum.

Alıntıyı görüntüle
ben ettim ayni senin durumu yasadim, cuma siparis ettim sonraki cuma kapimdaydi, bazen oraya yazdiklari dogru olmuyor,benim kapiya gelene kadar hazirlaniyor asamasinda gorunuyordu

Ortalama 1 hafta 10 gün

Bana ellerinde olmayan ürünü satmışlardı 1 ay beklemiştim, şikayetvar'da aynı üründen aynı dönemde şikayetler var, ürün msi mag 256f monitör

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,743
Üyeler
183,629
Son üye
T-650
Geri