evet ben de bundan korkuyorumİade tamamlanıp siz tekrardan sipariş verene kadar ilk stoklar kalmayabilir hocam.
Çok da üzülmeye gerek yok iade gerçekleşene kadar diğer sistem gelir zatenİade tamamlanıp siz tekrardan sipariş verene kadar ilk stoklar kalmayabilir hocam.
İade tamamlanmadan tekrar sipariş giremez misiniz hocam? Başka bir kartla falan.evet ben de bundan korkuyorum
tekrar sipariş verebilirim ama iade gerçekleşmezse 2 pc ile kalırım 10 binİade tamamlanmadan tekrar sipariş giremez misiniz hocam? Başka bir kartla falan.
üzücü bir şey bence komik değil 2 aydır bekliyorum benÇok da üzülmeye gerek yok iade gerçekleşene kadar diğer sistem gelir zaten
Özür dilerim kardeşim. Duygularını incittiysem affet beni. Büyük ihtimalle karşılaşacağın durum arkadaşın yazdığı olacak. Genel yorumlar paranın iade sürecinin geç tamamlandığı yönünde. Hatta taksit ile aldıysan hatırladığım kadarıyla ay ay geri ödeme gerçekleşiyormuş.tekrar sipariş verebilirim ama iade gerçekleşmezse 2 PC ile kalırım 10 bin
Mesaj otomatik birleştirildi:
üzücü bir şey bence komik değil 2 aydır bekliyorum ben
param geldikten sonra o sorun değil ama 2 pc gelir mi diye korkuyorum.Özür dilerim kardeşim. Duygularını incittiysem affet beni. Büyük ihtimalle karşılaşacağın durum arkadaşın yazdığı olacak. Genel yorumlar paranın iade sürecinin geç tamamlandığı yönünde. Hatta taksit ile aldıysan hatırladığım kadarıyla ay ay geri ödeme gerçekleşiyormuş.
Muhtemelen öyle bir durum olmaz. Olsa bile geldiği gibi iade edersin. Dediğim gibi para iadesi süre alan kısmı olabilir.param geldikten sonra o sorun değil ama 2 PC gelir mi diye korkuyorum.
inş. olmaz bankayla görüştüm o da bir şey yapamıyor.Muhtemelen öyle bir durum olmaz. Olsa bile geldiği gibi iade edersin. Dediğim gibi para iadesi süre alan kısmı olabilir.
inş. olmaz bankayla görüştüm o da bir şey yapamıyor.