ben de cuma verdim hayla bekliyprumben cuma verdim siparışı dün 12 de yola çıktı
ben de cuma verdim hayla bekliyprumben cuma verdim siparışı dün 12 de yola çıktı
ben de pazar gece verdim hala ürün hazırlanıyor diyor5 gün oldu klavye mouse alalı 3 güne göndericeklerini söylüyorlardı hala pekliyorum şikayetvar a girdim içler açısı bi korktum 300 TL az bi para değil sizce ne zaman gelir size de böyle oldu mu hiç
ben de cuma verdim hayla bekliyprum
xdben de pazar gece verdim hala ürün hazırlanıyor diyor
illa olucak zatenn olmama şansı yokşikayetvar da hangi firma yok ki
DA sistem 4 çıktığı için aşırı yoğunluk var ve geçen büyük indirim yaptılar yoğunluk var 4-5 gün içinde gelir merak etmeyin güvenilir daha önce alışveriş yaptım.5 gün oldu klavye mouse alalı 3 güne göndericeklerini söylüyorlardı hala pekliyorum şikayetvar a girdim içler açısı bi korktum 300 TL az bi para değil sizce ne zaman gelir size de böyle oldu mu hiç
dolandırıcak demiyorum umursamaz bir firma gibi kargoları kötü 300 lira için bunları yapmazlar tabikide ama düşüncen kötü birazKoskoca itopya seni mi dolandıracak
Hemde 300 lira için
Haftasonunu iş gününden saymıyolar dostum 3 iş günü içerisinde demişlerdir büyük ihtimalle.Gelir içiniz rahat olsun.sağol dostum içime ferahlattın ailemin güvenini zor kazanmıştım korkuyordum bişey olucak diye teşekkürler
Itopya hep öyleydi zaten.dolandırıcak demiyorum umursamaz bir firma gibi kargoları kötü 300 lira için bunları yapmazlar tabikide ama düşüncen kötü biraz
ben itopyadan pc aldım 8900 tl ye 2 haftaya gelecek yazıyodu bende iptal ettim vatandan aldım5 gün oldu klavye mouse alalı 3 güne göndericeklerini söylüyorlardı hala pekliyorum şikayetvar a girdim içler açısı bi korktum 300 TL az bi para değil sizce ne zaman gelir size de böyle oldu mu hiç
ne aldın sistemin neben itopyadan PC aldım 8900 TL ye 2 haftaya gelecek yazıyodu bende iptal ettim vatandan aldım